Edicioni i 17 i panairit të EXPOKOS në Prishtinë

Edicioni i 17 i panairit të EXPOKOS në Prishtinë

Aktivitetet, Informim
Edicioni i 17 i panairit të EXPOKOS në Prishtinë Edicioni i 17 i panairit të EXPOKOS në Prishtinë ju fton të bëheni dhe ju pjesë e kësaj ngjarje si ekspozues nga datat 08-10 MAJ 2018. PSE TË EKSPOZOHET NË PANAIRIN EXPOKOS? Panairi Ndërkombëtar EXPOKOS, është ngjarja më e rëndësishme në Ballkanin Perëndimor, që i dedikohet ndërtimit, energjetikës, mobilierisë dhe teknologjisë, i cili mbahet në Kosovë. I njohur si "Porta e Ballkanit", takimet B2B në edicionet e kaluara ne panairin EXPOKOS u vlerësuan si më efektive dhe do të vazhdojnë të jenë pjesë përbërëse e panairit edhe ne këtë edicion. Me mbi 16.000 vizitor Panairi EXPOKOS është shndërruar një udhëkryq i domosdoshëm për Ballkanin. Bizneset e vendosura në Ballkan dhe ata që synojnë tregun e Ballkanit tani po takohen në EXPOKOS. Me…
Read More