Çelet Panairi “Work & Study”

Çelet Panairi “Work & Study”

Aktivitetet, Informim, Përfaqësim
EuroElektra ju fton ne stendën e saj ne "Work & Study" Përgatiti: Lorenc Gordani Hap sot dyert edicioni i 9-të i Panairit "Work & Study" qe do te mbahet për tre dite radhazi, midis datave  28-29-30 mars 2018, në ambientet e Pallatit të  Kongreseve në Tiranë.  Panair i cili është një eveniment ku shpalosen mundësitë më të mira për studim dhe kërkesat aktuale të tregut të punës. Në këtë Panair, kompania EuroElektra sh.p.k., do te mirëpres pranë stendës se saj këdo te interesuar për punësim ose praktika. EuroElektra është një kompani elektrike lider ne ofrimin e zgjidhjeve dhe markat më të rëndësishme në fushën elektrike, duke zbatuar praktikat e bizneset më të mira evropiane në Shqipëri. Kompani, e vendosur me selinë e saj qendrore në Prush - Tiranë, sot mbulon…
Read More