Energjia: 7 objektivat deri me 2030 – OSHEE-së në bursë

Energjia: 7 objektivat deri me 2030 – OSHEE-së në bursë

Informim
Kryeministri lajmëron listimin e OSHEE-së në bursë, 7 objektivat deri me 2030 26/03/2018 Kryeministri Edi Rama, duke prezantuar strategjinë e re të energjisë deri me 2030, lajmëroi se e ardhmja e kompanisë është listimi në Bursë. Rama la të kuptojë se OSHEE do të listohet në Bursën Shqiptare dhe shqiptarët do të bëhen aksionerët e saj. “Shpresoj që deri në fund të këtij viti të jemi gati që tu ofrojmë qytetarëve shqiptarë mundësinë e pjesëmarrjes si aksionere  me qëllim që vitin e ardhshëm kompania të kthehet në një kompani ku pjesëmarrja masive e qytetarëve si aksionerë do të ketë një benefit reciprok”, tha Kryeministri. Ai gjithashtu  lajmëroi se në pak vite do të ketë një liberalizim 100% të tregut të energjisë. Ministri i Energjitikës Damian Gjiknuri tha me tej se, humbjet e…
Read More