Tirana në rrugën e gjate te e-mobility

Tirana në rrugën e gjate te e-mobility

Informim, Përfaqësim
Tirana në rrugën e gjate te e-mobility Përgatiti: Dr. Lorenc Gordani Me 9 Mars 2018 Rritja e madhësisë së flotës së makinave gjatë viteve të fundit tregon rritjen e përqindjes së përdorimit të makinave në kryeqytet. Tashmë, më shumë njerëz kanë akses në makina, edhe pse flota e makinave është më e vjetër dhe kursen më pak energji sesa mesatarja në BE. Vjetërsia mesatare e flotës së makinave (në total dhe sipas llojit) është shumë e lartë, mesatarisht 13 vjet, thotë raporti Planifikimit Energjetikë prezantuar gjate dëgjesës se fundit publike për diskutimin të Bashkisë se Tiranës zhvilluar ditën e premte, dt. 9 Mars 2018, në ambientet e Hotel Tirana International. Qytetarët janë të vetëdijshëm se vjetërsia e lartë e makinave është një çështje urgjente qe përkthehet direkt me më shumë…
Read More