Fieri elektrifikohet!

Fieri elektrifikohet!

Informim
Fieri elektrifikohet! Me 8 Mars 2018 Përgatiti: Auto You Ndërkohë që qytetet dhe metropolet botërore po marrin masa kundër ndotjes së ajrit duke investuar në ekonomitë e gjelbra dhe veçanërisht elektromobilitetin, më 28 shkurt 2017 ka nisur elektrifikimi i Fierit me instalimin në qytet të kullës së karikimit të shpejtë (20-30 min. per nje karikim te plotë) për makinat elektrike. Kjo i hap rrugën zbatimit të elektromobilitetit jo vetëm në Fier, por edhe ne qytete deri në 60-80 km në largësi të kullës së karikimit, duke llogaritur edhe kthimin sërish në Fier për t’u karikuar me një automjet me autonomi 150-180 km. Pas qarkullimit të automjeteve elektrike në kryeqytet, ekipi i projektit Tirana Last Mile dhe kompania EAL-Electrify Albania po punojnë për të ofruar infrastrukturën e karikimit të automjeteve elektrike…
Read More