EuroElektra nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me SunPower

EuroElektra nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me SunPower

Informim, Përfaqësim
EuroElektra nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me SunPower Përgatiti: Adv. Lorenc Gordani, PhD Gjigandi i fotovoltaikeve SunPower ka vendosur të hyje në tregun shqiptare me anë të kompanisë EuroElektra. Politikat nxitëse mbi energjinë fotovoltaike po bëjnë që dita-ditës të shtohet interesi për prodhimin e saj nga familjet dhe biznesi. Një treg emergjent që gjithsesi kërkon cilesi edhe përkujdesje të shtuar lidhur me standardet dhe transparencën EuroElekra përzgjidhet për hyrjen në Shqipëri nga kolosi amerikan SunPower Kompania EuroElektra ka lidhur së fundmi një marrëveshje afatgjatë me gjigandin amerikane të teknologjive fotovoltaike SunPower Corporation. Marrëveshje që ofron hyrjen në tregun shqiptare të produkteve fotovoltaike (PV) me garanci 25 vjeçare. Produkte që në bashkëpunim me kompaninë EuroElektra do të ofrohen, me çmimet më kompetitive të mundshme tashme edhe për tregun shqiptare. Kolosi amerikan i paneleve…
Read More