Forumi Ekonomik Frankofon i Tiranës, 9 Mars 2018

Forumi Ekonomik Frankofon i Tiranës, 9 Mars 2018

Aktivitetet, Informim
Forumi Ekonomik Frankofon i Tiranës, 9 Mars 2018 02/03/2018 Ne datën 9 mars do te mbahet ne ambientet e Hotel Rogner,  Forumi Ekonomik Frankofon i Tiranës. Ky forum, i organizuar nga Ambasada e Francës dhe Klubi i biznesit France-Shqipëri me Qendër ne Lyon FAB (France Albanie Business), sjell për here te pare ne Shqipëria një grup me rreth 50 ndërmarrje franceze, te interesuar te njohin potencialet e tregut shqiptar. Rreth 20 ndërmarrje nga ky grup do te kenë takime individuale me ndërmarrjet shqiptare. Ky Forum mban disa risi: - Numrin e madh te ndërmarrjeve franceze prezente ne Shqiperi. - Prezantimin e Klubit te biznesit France-Shqiperi, si një Klub aktiv dhe shume i përkushtuat për te sjelle Shqipërinë ne vëmendjen e bizneseve franceze. - Organizimin e ceremonisë per dhënien e trofeut "Mirenjohje…
Read More