Zhvillimi teknologjik – Veliaj: Piramida do të kthehet në qendrën më të madhe IT në rajon

Zhvillimi teknologjik – Veliaj: Piramida do të kthehet në qendrën më të madhe IT në rajon

Informim
Zhvillimi teknologjik – Veliaj: Piramida do të kthehet në qendrën më të madhe IT në rajon Piramida do të kthehet në qendrën më të madhe të IT në rajon. Këtë fakt e ka bërë të ditur kryetari i Bashkisë së Tiranës Erjon Veliaj në aktivitetin e  ICT  Awards VI. Sipas Veliajt Tirana do të jetë qyteti i katërt në Europë që do të ketë një qendër kaq të madhe për teknologjinë. “Kemi marrë një vendim shumë të rëndësishëm për ta kthyer të gjithë piramidën e Tiranës në qendrën më të madhe të IT-së rajon. Ne do të jemi qyteti i katërt që do të aplikojë konceptin ‘TUMO’ dhe unë këtu i jam shumë mirënjohës edhe kryeministrit edhe qeverisë shqiptare sepse na kanë dhënë pronën më të lakmuar në qytet, piramidën…
Read More