Euroelektra shpallet “Biznesi i Gjelbër” ne ‘Bleta e Artë’ 2017!

Euroelektra shpallet “Biznesi i Gjelbër” ne ‘Bleta e Artë’ 2017!

* Me kryesore, Aktivitetet, Informim, Përfaqësim
Euroelektra shpallet “Biznesi i Gjelbër” ne ‘Bleta e Artë’ 2017! ESCo Adriatic, 30 Janar 2018 Përgatitja Editoriale: Dr. Lorenc Gordani Ministria e Financave dhe Ekonomisë organizoi për të pestin vit radhazi eventin e ndarjes së çmimeve “Bleta e Artë”. Nga një numër i lartë kompanish të nominuara, me 11 biznese fituese në kategori të ndryshme, titulli ‘Bleta e Artë’ 2017, sipas kategorisë “Biznesi i Gjelbër” i shkoi Euroelektra sh.p.k. Kompania jone e nisi aktivitetin e saj në vitin 2008 me impiantet e para elektrike. Kërkesa për produkte dhe shërbime cilësore i nxiti drejtuesit e kompanisë Euroelektra të sjellin në tregun shqiptar brandet më të mira të sektorit elektrik, e të zgjerojnë gamën e shërbimeve të ofruara per klientët e saj me produkte të cilësisë së lartë dhe markat më të…
Read More