Bëhuni pjesë e panairit “Kuvajt Expo 2018”, 6-10 shkurt 2018

Bëhuni pjesë e panairit “Kuvajt Expo 2018”, 6-10 shkurt 2018

Aktivitetet, Informim
Bëhuni pjesë e panairit “Kuvajt Expo 2018”, 6-10 shkurt 2018 05/02/2018 Zhvillohet në datat 6-10 shkurt 2018, sesioni i dytë i Panirit Tregtar Ndërkombëtar Kuvajtian “Kuvajt Expo 2018” në Mishref, Kuvajt. Ky panair organizohet nga Qendra Kombëtare e Ekonomisë së Dijes (NKEC), në partneritet me Sekretariatin e Përgjithshëm i Këshillit të Lartë për Planifikim dhe Zhvillim (GSSCPD), nën kujdesin e Emirit të Shtetit të Kuvajtit, Z. Al-Ahmed Al-Jaber Al-Sabah. Kuvajt Expo 2018 mirëpret pjesëmarrjen e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme si dhe të sektorit të korporatave, për t'u bashkuar si ekspozues, sponsorë ose vizitorë. Ky panair është një ekspozitë e gjerë ku kompanitë shfaqin zgjidhjet e tyre të biznesit, kërkojnë mundësi bashkëpunimi me sipërmarrësit kuvajtian të NVM-ve dhe kompanive nga shtete të tjera pjesëmarrëse, gjatë takimeve B2B. Për të…
Read More
Tirana smart city, përfundon ndërtimi i korsisë së re për biçikletat në bulevardin “zogu i”

Tirana smart city, përfundon ndërtimi i korsisë së re për biçikletat në bulevardin “zogu i”

Informim
Tirana smart city, përfundon ndërtimi i korsisë së re për biçikletat në bulevardin “zogu i” Këto ditë, teksa ecni nëpër rrugët e Tiranës, me siguri i keni vënë re disa korsi të reja, ngjyrë tulle, apo punonjës që vendosin trafikndarëse të kuqe përgjatë Bulevardit. Janë korsitë që Bashkia e Tiranës po shtron për mbi 4 mijë biçikletat që do të pushtojnë kryeqytetin shumë shpejt. Një mjet i lirë alternativ transporti për qytetarët, që do t’i ndryshojë fytyrën Tiranës, e cila me aksionin e mbjelljes së pemëve dhe linjën e autobusëve elektrikë po hyn në fazën e revolucionit të gjelbër. Segmenti i parë i 10 km korsi të dedikuara biçikletash që ka përfunduar është ai në Bulevardin “Zogu I”. Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, i shoqëruar edhe nga një grup të…
Read More