EuroElektra merre pjese ne Energy Expo & Forumin e pare ne Tirane midis datave 14-16 Nëntor 2017

EuroElektra merre pjese ne Energy Expo & Forumin e pare ne Tirane midis datave 14-16 Nëntor 2017

* Me kryesore, Aktivitetet, Informim, Përfaqësim
EuroElektra merre pjese ne Energy Expo & Forumin e pare midis datave 14-16 Nëntor 2017 [huge_it_slider id="10"] Çelen punimet e expo-forumit te parë "Energy Expo & Forum 2017", Tirane. Aktivitet qe duke filluar nga dita e sotme, 14 nëntor e deri më 16 nëntor, do te mbahet ne Expocity Albania në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastruktures dhe Energjise dhe Bashkine e Tiranës dhe me mbështetjen e përgjithshme te EuroElektra Sh.p.k. dhe Gazesjellesi TAP - Shqipëri. Energy Expo & Forum 2017 për tre dite radhazi, synon te ekspozoj dhe prezantoj çdo hallke, ide dhe mbështetje, mbi furnizimin, teknologjinë, transmetimin, sistemet, pajisjet, shërbimet, konsulencen, projektet, ekonominë dhe financimin ne fushën e energjisë. Ne ketë forum EuroElektra Sh.p.k si një nga kompanitë distributore lider te markave ndërkombëtare në sektorin elektrik është prezentë me një nga stendat me…
Read More