EuroElektra afron 200 Free ticket për ne Energy Expo & Forum 2017, me 14-16 Nëntor, Tirane!

EuroElektra afron 200 Free ticket për ne Energy Expo & Forum 2017, me 14-16 Nëntor, Tirane!

Aktivitetet, Hulumtimet, Përfaqësim
200 Free ticket nga EuroElektra për Energy Expo & Forum 2017, me 14-16 Nëntor, Tirane Kompania EuroElektra Sh.p.k. ju fton te merrni pjese ne "Energy Expo & Forum 2017", ne datat 14-16 Nëntor, organizuar ne bashkëpunim me Ministrine e Infrastruktures dhe Energjise dhe Bashkine e Tiranës dhe me mbështetjen e përgjithshme te EuroElektra Sh.p.k. dhe Gazesjellesi TAP - Shqipëri. Ne Energy Expo & Forum 2017 për tre dite radhazi, do te ekspozohen dhe prezantohen çdo hallke, ide dhe mbështetje, mbi furnizimin, teknologjinë, transmetimin, sistemet, pajisjet, shërbimet, konsulencen, projektet, ekonominë dhe financimin ne fushën e energjisë. Ne ketë forum EuroElektra Sh.p.k si një nga kompanitë distributore lider te markave ndërkombëtare në sektorin elektrik do te jete prezente me një nga stendat me te mëdha dhe qendrore. Kompania jone e frymëzuar nga kërkesa e tregut për…
Read More