Ftese ne Energy Expo & Forum 2017, organizuar me mbështetjen e EuroElektra Sh.p.k & Gazsjellësi TAP

Ftese ne Energy Expo & Forum 2017, organizuar me mbështetjen e EuroElektra Sh.p.k & Gazsjellësi TAP

Aktivitetet, Përfaqësim
Expocity Albania ju fton te merrni pjese ne Energy Expo & Forum 2017, organizuar me mbështetjen e EuroElektra Sh.p.k dhe Gazsjellësi TAP Expocity Albania ju fton te merrni pjese ne "Energy Expo & Forum 2017", ne datat 14-16 Nëntor, organizuar ne bashkëpunim me Ministrine e Infrastruktures dhe Energjise dhe Bashkine e Tiranës. Event qe shikon mbështetjen e përgjithshme te EuroElektra Sh.p.k. dhe Gazesjellesi TAP - Shqipëri. Ne ketë event për tre dite radhazi, do te ekspozohen dhe prezantohen çdo hallke, ide dhe mbështetje, mbi furnizimin, teknologjinë, transmetimin, sistemet, pajisjet, shërbimet, konsulencen, projektet, ekonominë dhe financimin ne fushën e energjisë. Ne ketë forum EuroElektra Sh.p.k si një nga kompanitë distributore lider te markave ndërkombëtare në sektorin elektrik do te jete prezentë me një nga stendat me te mëdha dhe qendrore. Kompania jone e frymëzuar nga kërkesa…
Read More