EuroElektra ju fton te merrni pjese ne Energy Expo & Forum 2017, 14-16 Nëntor 2017, Tirane

EuroElektra ju fton te merrni pjese ne Energy Expo & Forum 2017, 14-16 Nëntor 2017, Tirane

Aktivitetet, Hulumtimet, Përfaqësim
EuroElektra ju fton te merrni pjese ne Energy Expo & Forum 2017, 14-16 Nëntor, Tirane Jeni te mirëpritur te na vizitoni dhe merrni kontakte direkt me produktet dhe shërbimet me tona me inovative!!! Në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë si edhe Bashkinë Tiranë, ne Expocity Albania do të organizohet më datat 14-16 nëntor Forumi Ekonomik në Tiranë. Ne ketë forum EuroElektra Sh.p.k si një nga kompanitë distributore lider te markave ndërkombëtare në sektorin elektrik do te jete prezente me një nga stendat me te mëdha dhe qendrore. Forumi do të ketë në fokus të veçantë Energjinë e Rinovueshme dhe Eficencën e Energjisë, ku kompania jone e frymëzuar nga kërkesa e tregut për produkte dhe shërbim cilësor do të ofroj më të mirën bazuar në faktorët e barasvlershëm: Produkt…
Read More