Hapja e tregut thelbësore për rritjen e përdorimit te teknologjive alternative, Dr. Lorenc Gordani

Hapja e tregut thelbësore për rritjen e përdorimit te teknologjive alternative, Dr. Lorenc Gordani

* Me kryesore, Aktivitetet, Hulumtimet, Përfaqësim
Hapja e tregut kusht thelbësor për rritjen e përdorimit te teknologjive alternative, Dr. Lorenc Gordani, 23 Nëntor 2017 Energjia elektrike si një mall i shpërndare në rrjet është një commodity vlera e të cilit lidhet kryesisht me vendin dhe kohen ne te cilin disponohet. Në këtë kuptim, Shqipëria ka një potenciale te rëndësishme të energjisë së rinovueshme, të mire shpërndare ne te gjithë territorin midis burimeve te ndryshme kryesisht hidroelektrike dhe fotovoltaike, shumë më lart se mesatarja e çdo vendi tjetër evropian. Në të njëjtën kohë, varësisht nga mbështetja ne vazhdimësi e burimeve me tradicionale, çmimet referente në tregjet afatgjata të rajonit tashmë arrijnë nivelet me te ulëta historike prej 35-40 Euro/MWh. Çmime vërtet te ulëta qe pikërisht ne varësi te ndryshimeve me periudhave pak më të thata ose të…
Read More
EuroElektra merre pjese ne Energy Expo & Forumin e pare ne Tirane midis datave 14-16 Nëntor 2017

EuroElektra merre pjese ne Energy Expo & Forumin e pare ne Tirane midis datave 14-16 Nëntor 2017

* Me kryesore, Aktivitetet, Informim, Përfaqësim
EuroElektra merre pjese ne Energy Expo & Forumin e pare midis datave 14-16 Nëntor 2017 [huge_it_slider id="10"] Çelen punimet e expo-forumit te parë "Energy Expo & Forum 2017", Tirane. Aktivitet qe duke filluar nga dita e sotme, 14 nëntor e deri më 16 nëntor, do te mbahet ne Expocity Albania në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastruktures dhe Energjise dhe Bashkine e Tiranës dhe me mbështetjen e përgjithshme te EuroElektra Sh.p.k. dhe Gazesjellesi TAP - Shqipëri. Energy Expo & Forum 2017 për tre dite radhazi, synon te ekspozoj dhe prezantoj çdo hallke, ide dhe mbështetje, mbi furnizimin, teknologjinë, transmetimin, sistemet, pajisjet, shërbimet, konsulencen, projektet, ekonominë dhe financimin ne fushën e energjisë. Ne ketë forum EuroElektra Sh.p.k si një nga kompanitë distributore lider te markave ndërkombëtare në sektorin elektrik është prezentë me një nga stendat me…
Read More
EuroElektra afron 200 Free ticket për ne Energy Expo & Forum 2017, me 14-16 Nëntor, Tirane!

EuroElektra afron 200 Free ticket për ne Energy Expo & Forum 2017, me 14-16 Nëntor, Tirane!

Aktivitetet, Hulumtimet, Përfaqësim
200 Free ticket nga EuroElektra për Energy Expo & Forum 2017, me 14-16 Nëntor, Tirane Kompania EuroElektra Sh.p.k. ju fton te merrni pjese ne "Energy Expo & Forum 2017", ne datat 14-16 Nëntor, organizuar ne bashkëpunim me Ministrine e Infrastruktures dhe Energjise dhe Bashkine e Tiranës dhe me mbështetjen e përgjithshme te EuroElektra Sh.p.k. dhe Gazesjellesi TAP - Shqipëri. Ne Energy Expo & Forum 2017 për tre dite radhazi, do te ekspozohen dhe prezantohen çdo hallke, ide dhe mbështetje, mbi furnizimin, teknologjinë, transmetimin, sistemet, pajisjet, shërbimet, konsulencen, projektet, ekonominë dhe financimin ne fushën e energjisë. Ne ketë forum EuroElektra Sh.p.k si një nga kompanitë distributore lider te markave ndërkombëtare në sektorin elektrik do te jete prezente me një nga stendat me te mëdha dhe qendrore. Kompania jone e frymëzuar nga kërkesa e tregut për…
Read More
Ftese ne Energy Expo & Forum 2017, organizuar me mbështetjen e EuroElektra Sh.p.k & Gazsjellësi TAP

Ftese ne Energy Expo & Forum 2017, organizuar me mbështetjen e EuroElektra Sh.p.k & Gazsjellësi TAP

Aktivitetet, Përfaqësim
Expocity Albania ju fton te merrni pjese ne Energy Expo & Forum 2017, organizuar me mbështetjen e EuroElektra Sh.p.k dhe Gazsjellësi TAP Expocity Albania ju fton te merrni pjese ne "Energy Expo & Forum 2017", ne datat 14-16 Nëntor, organizuar ne bashkëpunim me Ministrine e Infrastruktures dhe Energjise dhe Bashkine e Tiranës. Event qe shikon mbështetjen e përgjithshme te EuroElektra Sh.p.k. dhe Gazesjellesi TAP - Shqipëri. Ne ketë event për tre dite radhazi, do te ekspozohen dhe prezantohen çdo hallke, ide dhe mbështetje, mbi furnizimin, teknologjinë, transmetimin, sistemet, pajisjet, shërbimet, konsulencen, projektet, ekonominë dhe financimin ne fushën e energjisë. Ne ketë forum EuroElektra Sh.p.k si një nga kompanitë distributore lider te markave ndërkombëtare në sektorin elektrik do te jete prezentë me një nga stendat me te mëdha dhe qendrore. Kompania jone e frymëzuar nga kërkesa…
Read More
EuroElektra ju fton te merrni pjese ne Energy Expo & Forum 2017, 14-16 Nëntor 2017, Tirane

EuroElektra ju fton te merrni pjese ne Energy Expo & Forum 2017, 14-16 Nëntor 2017, Tirane

Aktivitetet, Hulumtimet, Përfaqësim
EuroElektra ju fton te merrni pjese ne Energy Expo & Forum 2017, 14-16 Nëntor, Tirane Jeni te mirëpritur te na vizitoni dhe merrni kontakte direkt me produktet dhe shërbimet me tona me inovative!!! Në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë si edhe Bashkinë Tiranë, ne Expocity Albania do të organizohet më datat 14-16 nëntor Forumi Ekonomik në Tiranë. Ne ketë forum EuroElektra Sh.p.k si një nga kompanitë distributore lider te markave ndërkombëtare në sektorin elektrik do te jete prezente me një nga stendat me te mëdha dhe qendrore. Forumi do të ketë në fokus të veçantë Energjinë e Rinovueshme dhe Eficencën e Energjisë, ku kompania jone e frymëzuar nga kërkesa e tregut për produkte dhe shërbim cilësor do të ofroj më të mirën bazuar në faktorët e barasvlershëm: Produkt…
Read More