Sfidat e Shqipërisë për investimet, Botuar nga Revista Monitor, me 01 Korrik 2017

Sfidat e Shqipërisë për investimet, Botuar nga Revista Monitor, me 01 Korrik 2017

Informim
Sfidat e Shqipërisë për investimet, Botuar nga Revista Monitor, me 01 Korrik 2017 Flet znj. Diana Leka, Drejtore e Sekretariatit të Këshillit Shqiptar të Investimeve Në gjysmën e dytë të këtij viti, pritet që të ketë një gjallërim të investimeve private, i ndikuar dhe nga stabiliteti i pritshëm politik pas zgjedhjeve. Por, sfida të mëdha shtrihen përpara. Në një intervistë për Buletinin e FIAA-s të muajit qershor, znj. Diana Leka, Drejtore e Sekretariatit të Këshillit Shqiptar të Investimeve, ka pohuar se një nga shtyllat kryesore ku nevojitet të fokusohemi ka të bëjë me atë se në cilën fushë do të kemi kryesisht rritje apo investime në periudhën e ardhshme, si dhe cilat mund të jenë politikat përkatëse, duke pasur parasysh edhe kontekstin rajonal. Cili është roli që ka pasur Këshilli…
Read More
Thatësira ul prodhimin e energjisë elektrike, Publikuar nga RTV Klan, me 28 Qershor 2017

Thatësira ul prodhimin e energjisë elektrike, Publikuar nga RTV Klan, me 28 Qershor 2017

Informim
Thatësira ul prodhimin e energjisë elektrike, Publikuar nga RTV Klan, me 28 Qershor 2017 [embed]https://www.youtube.com/watch?v=jHG-TJ1wEaA[/embed] Thatësira ul prodhimin e energjisë elektrike. Për me shume kronika e publikuar nga RTV Klan, me 28 Qershor 2017. Disclaimer: While every effort has been made to ensure the accuracy of this publication, it is not intended to provide legal advice as individual situations will differ and should be discussed with an expert and/or lawyer. For specific technical or legal advice on the information provided and related topics, please contact the editor at the “lorenc_gordani@albaniaenergy.org”. Most Read Publications [the-post-grid id="3897" title="Most Read"] Most Visit Sections [the-post-grid id="5145" title="Most Visit Section"] Keywords: Dr Lorenc Gordani, Energy Market, TSO, Interconnection, Regulation, Trading, Renewable, Hydropower Plant, Pubic Procurement, Public Contracts, Bot, Concession, Albania, WB, EU
Read More