Koncesionet: Hapet gara për HEC-in e Shalës, botuar nga Scan Tv,  24 Qershor 2017

Koncesionet: Hapet gara për HEC-in e Shalës, botuar nga Scan Tv, 24 Qershor 2017

Informim
Koncesionet: Hapet gara për HEC-in e Shalës, botuar nga Scan Tv,  24 Qershor 2017 Ministria e Energjisë dhe Industrisë ka shpallur një tjetër koncesion që do të jetë i lokalizuar në veri të Shqipërisë në zonën e Alpeve. Në një njoftim të saj të fundit në Agjencinë e Prokurimit Publik bëri me dije se operatorët e interesuar mund të paraqesin ofertat e tyre për atë që njihet si hidrocentrali i Shalës. “Interesi për shfrytëzimin hidroenergjetik është për ujërat e lumit te Shalës, midis kuotave 486 metra  mbi nivelin e detit deri në 176.00 metra mbi nivelin e detit, i cili është edhe kuota maksimale e rezervuarit të Komanit, duke respektuar kushtet teknike të projektimit dhe moscënimit të objekteve që parashikohen të ndërtohen në këtë pellg ujëmbledhës” thuhet në dokumentet e…
Read More