Vjen thatësira, KESH: Duhet importuar, Postuar nga Revista Monitor, 14 Qershor 2017

Vjen thatësira, KESH: Duhet importuar, Postuar nga Revista Monitor, 14 Qershor 2017

Informim
Vjen thatësira, KESH: Duhet importuar, Postuar nga Revista Monitor,  me 14 Qershor 2017 Korporata Elektroenergjetike Shqiptare ka vendosur të vijojë me optimizimin e energjisë në kaskadën e Drinit, për periudhën nga 10 deri më 30 qershor 2017. Për këtë procedurë në garë u futën 13 kompani nga ku 5 janë s’kualifikuar nga procedura dhe pjesa tjetër kanë fituar te paktën një lot. Mes emrave që u s’kualifikuan është edhe Devoll Hydropower. Ne rrjedhim te sa me sipër KESH do të shesë energji për të tretë në orarin e pikut dhe do të importojë të njëjtën sasi gjatë natës. Kështu do te shitet tek të tretët 18900 MWh në oraret ku çmimi është më e shtrenjtë, ndërkohë qe do të blihet po e njëjta sasi gjatë orëve që kanë konsumin më…
Read More