Marrëveshja PS-PD, Haki Mustafa drejtori i ri i OSHEE-së, Publikuar nga Top Channel, 02 Qershor 2017

Marrëveshja PS-PD, Haki Mustafa drejtori i ri i OSHEE-së, Publikuar nga Top Channel, 02 Qershor 2017

Informim
Marrëveshja PS-PD, Haki Mustafa drejtori i ri i OSHEE-së, Top Channel, 02 Qershor 2017 Haki Mustafa është emëruar drejtori i ri i Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike. Ai zëvendëson Adrian Çelën pas marrëveshjes politike PS-PD, ku pjesë ishte edhe ndryshimi i disa drejtorëve të kompanive publike. Burime pranë OSHEE dhe ministrisë së Energjisë bëjnë me dije se Haki Mustafa është takuar sot me drejtoret kryesorë e të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë, ndërkohë që detyrën do ta marrë zyrtarisht ditën e hënë.  Më parë zoti Mustafa ka qënë kryetari i njësisë administrative numër 11 në Laprakë, i zgjedhur me vota të Partisë Demokratike. [the-post-grid id="3897" title="Most Read"]
Read More