Impiantet fotovoltaike një teknologji me shume opsione përdorimi, Dr. Lorenc Gordani, 28 Prill 2017

Impiantet fotovoltaike një teknologji me shume opsione përdorimi, Dr. Lorenc Gordani, 28 Prill 2017

Artikuj, Hulumtimet, Informim, Përfaqësim, Publikime
Impiantet fotovoltaike një teknologji me shume opsione përdorimi, Dr. Lorenc Gordani, 28 Prill 2017 [huge_it_slider id="5"]   Energjia diellore është energjia e së ardhmes! EuroElektra përmes instalimit të impianteve fotovoltaike të realizuar nga teknologjia gjermane dhe austriake  mundëson të shndërrohet potenciali energjetik diellor në energji të rinovueshme, ekologjike dhe ekonomike. Për ketë EuroElektra ofron panele fotovoltaike mono dhe polikristalinë, inverter, bateri, mirëmbajtje të sistemit nga markat botërore me përvojë në këtë sektor si Solar World, Fronius, Siemens, Weidmuller, Rodigas etj. Impiantet fotovoltaike janë një teknologji qe adoptohet me shume opsione përdorimi: Fotovoltaik hibrid Godinat mund të furnizohen me energji drejtpërdrejt nga panelet diellore; nga bateria, ku ruhet energjia e tepërt e prodhuar nga panelet; ose nga rrjeti, me prioritet sipas radhës së përmendjes. Fotovoltaik në rrjet Përmes këtij impianti energjia…
Read More