• Prokurimet Publike ne Sektorin Energjetikë me 24 Prill 2017

Objekti i tenderit: Zgjerimi i rrjetit te ndriçimit publik rrugor

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Bashkia Gjirokastër  | Data e hapjes: 24-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 04-05-2017 Ora : 09:00  | Numri i referencës: REF-08169-04-21-2017  | Fondi limit: 4,165,856.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Blerje karburant per vitin 2017

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Komisioni Qendror i Zgjedhjeve  | Data e hapjes: 25-04-2017 Ora : 09:00  | Data e mbylljes: 04-05-2017 Ora : 13:00  | Numri i referencës: REF-08346-04-24-2017  | Fondi limit: 2,851,576.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Blerje Karburanti për Mjetet motorrike dhe ngrohjen e shkollave të e Bashkisë Has

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Bashkia Krume  | Data e hapjes: 23-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 04-05-2017 Ora : 12:00  | Numri i referencës: REF-08303-04-22-2017  | Fondi limit: 5,041,667.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Loti nr. 3 Gazoil për ngrohje per Prokurorinë e Përgjithshme dhe institucionet e varësisë

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Zyra e Prokurorit te Pergjithshem  | Data e hapjes: 24-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 17-05-2017 Ora : 09:00  | Numri i referencës: REF-08338-04-23-2017  | Fondi limit: 3,292,350.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Loti nr. 2 Benzinë pa plumb per Prokurorinë e Përgjithshme dhe institucionet e varësisë

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Zyra e Prokurorit te Pergjithshem  | Data e hapjes: 24-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 17-05-2017 Ora : 09:00  | Numri i referencës: REF-08336-04-23-2017 | Fondi limit: 3,600,000.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Blerje karburanti për Prokurorinë e Përgjithshme dhe institucionet e varësisë, për vitin 2017

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Zyra e Prokurorit te Pergjithshem  | Data e hapjes: 24-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 17-05-2017 Ora : 09:00  | Numri i referencës: REF-08332-04-23-2017  | Fondi limit: 18,332,350.00 Lekë  | Me lote: Po  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Loti nr. 1 Gazoil D1 per Prokurorinë e Përgjithshme dhe institucionet e varësisë

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Zyra e Prokurorit te Pergjithshem  | Data e hapjes: 24-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 17-05-2017 Ora : 09:00  | Numri i referencës: REF-08334-04-23-2017  | Fondi limit: 11,440,000.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Loti I “Per blerje Gazoil D I Standart S.SH.EN 590:2006”

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Sh.A Posta Shqiptare  | Data e hapjes: 24-04-2017 Ora : 10:00  | Data e mbylljes: 17-05-2017 Ora : 10:00  | Numri i referencës: REF-07873-04-21-2017  | Fondi limit: 54,232,540.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Loti II “Per blerje Benzine pa plumb S SH 228:2006”

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Sh.A Posta Shqiptare  | Data e hapjes: 24-04-2017 Ora : 10:00  | Data e mbylljes: 17-05-2017 Ora : 10:00  | Numri i referencës: REF-07875-04-21-2017  | Fondi limit: 10,634,250.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Disclaimer: While every effort has been made to ensure the accuracy of this publication, it is not intended to provide legal advice as individual situations will differ and should be discussed with an expert and/or lawyer. For specific technical or legal advice on the information provided and related topics, please contact the author at the “esco@albaniaenergy.org”.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.