Venia ne punë në katër hapa nga EuroElektra e impianteve PV në Net-Metering!

legal advice as individual situations provide legal advice as individual intended to provide legal advice information provided and related topics legal advice on the information

EuroElektra lancon instalimin e projekteve te vogla të energjisë së rinovueshme për familjet dhe biznese.

Çdo shoqëri e vogël ose e mesme apo një klient familjar mund të instalojë një kapacitet total deri në 500 kW për prodhimin e energjisë elektrike nga era ose dielli për të mbuluar një pjesë ose të gjithë energjinë që nevojitet për nevojat e tij dhe të injektojë energjinë e tepërt të prodhuar në rrjetin e shpërndarjes.

Proces i cili ne bashkëpunim me kompanitë dhe institucionet përgjegjëse mund te realizohet brenda periudhës një mujore duke kaluar, ne këto faza:

Faza e Pare: Aplikimi për Individët/Bizneset

Ndjekja e procedurave administrative nga EuroElektra

Koha 5 dite

Faza e Dyte: Studimi nga OSSH

Inspektimi, përgatitja, dhe firmosja e marrëveshjes

Koha 15 dite

Faza e Trete: Projektimi nga EuroElektra

Dizenjimi dhe pagesa e detyrimeve financiare

Koha 10 dite

Faza e Katërt: Punimet nga EuroElektra/OSSH

Punimet respektive, kolaudimi dhe vënia nën-tension

Koha e Punimeve + 4 dite

Për me shumë, mbi sa më sipër mund ta gjeni në formën e një prezantimi.

Disclaimer: While every effort has been made to ensure the accuracy of this publication, it is not intended to provide legal advice as individual situations will differ and should be discussed with an expert and/or lawyer. For specific technical or legal advice on the information provided and related topics, please contact the author or the EuroElektra at the info@euroelektra.al, +355 42 476 501 and +355 682086560.

Disclaimer: The ownership and the opinion expressed in this article pertain to their authors. While all the effort are made by Esc Adriatic to ensure the accuracy of this publication, it is not intended to provide legal advice as individual situations may differ and should be discussed with an expert and/or lawyer. For any specific technical or legal advice on the information provided and related topics, contact us through “lorenc.gordani@euroelektra.al”.

Most Read Publications

No post found

Most Visit Sections

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.