Panairi i 6të Ndërkombëtar Constructions Ndërtime & 3të Klimathermika, 7-9 Prill 2017, Pallati I Kongreseve

Panairi i 6të Ndërkombëtar Constructions Ndërtime & 3të Klimathermika, 7-9 Prill 2017, Pallati I Kongreseve

Aktivitetet, Përfaqësim
Panairi i 6të Ndërkombëtar Constructions Ndërtime & 3të Klimathermika, 7-9 Prill 2017, Pallati I Kongreseve Panairi i institucionalizuar vazhdon ecurinë e vet të suksesshme! Për të gjashtin vit radhazi ju ftojmë në Panairet e 6-të CONSTRUCTIONS NDËRTIME & 3-të KLIMATHERMIKA në qendrën më të njohur të panaireve në Tiranë, nga 7-9 Prill 2017, në periudhën kohore më të përshtatshme për sektorin e ndërtimeve dhe energjinë, te organizuar me mbështetjen edhe te Qendrës Shqiptare për Rregullimin dhe Konservimin e Energjisë - ACERC. Në 5 vitet e organizimit të vazhdueshëm, shoqëria organizatore ka shfaqur korrektësi, organizim perfekt dhe të studiuar, promovim përmes fushatave funskionale reklamuese dhe rezultate të suksesshme. Kështu, këtë vit siç edhe çdo vit tjetër, shoqëri të mëdha ndërtimi kanë tashmë rezervuar ambientin e tyre, pasi kanë besim tek dinamika…
Read More