Panairi i 6të Ndërkombëtar Constructions Ndërtime & 3të Klimathermika, 7-9 Prill 2017, Pallati I Kongreseve

Panairi i 6të Ndërkombëtar Constructions Ndërtime & 3të Klimathermika, 7-9 Prill 2017, Pallati I Kongreseve

Aktivitetet, Përfaqësim
Panairi i 6të Ndërkombëtar Constructions Ndërtime & 3të Klimathermika, 7-9 Prill 2017, Pallati I Kongreseve Panairi i institucionalizuar vazhdon ecurinë e vet të suksesshme! Për të gjashtin vit radhazi ju ftojmë në Panairet e 6-të CONSTRUCTIONS NDËRTIME & 3-të KLIMATHERMIKA në qendrën më të njohur të panaireve në Tiranë, nga 7-9 Prill 2017, në periudhën kohore më të përshtatshme për sektorin e ndërtimeve dhe energjinë, te organizuar me mbështetjen edhe te Qendrës Shqiptare për Rregullimin dhe Konservimin e Energjisë - ACERC. Në 5 vitet e organizimit të vazhdueshëm, shoqëria organizatore ka shfaqur korrektësi, organizim perfekt dhe të studiuar, promovim përmes fushatave funskionale reklamuese dhe rezultate të suksesshme. Kështu, këtë vit siç edhe çdo vit tjetër, shoqëri të mëdha ndërtimi kanë tashmë rezervuar ambientin e tyre, pasi kanë besim tek dinamika…
Read More
Authority of energy postpone the new tariffs for hydropower by Dr Lorenc Gordani, 04th January 2017

Authority of energy postpone the new tariffs for hydropower by Dr Lorenc Gordani, 04th January 2017

Artikuj, Hulumtimet, Informim, Publikime
Bordi i Entit Rregullator të Energjisë (E.R.E), në mbledhjen e tij të datës 22.12.2016, vendosi qe deri në 31.03.2017, të lërë në fuqi tarifat dhe çmimet e përkohshme të energjisë elektrike të miratuara me vendimin mbi tarifën fikse të energjisë elektrike, që do t`u paguhet prodhuesve të energjisë elektrike, nga hidrocentralet për vitin 2016. Përditësimi dhe kompensimi i të gjitha efekteve të mundshme financiare për të licensuarit si gjate periudhës 2015 e 2016 do të bëhet në atë pasardhëse sipas përcaktimeve të ligjit nr. 43/2015 "Për sektorin e energjisë elektrike". Shtyrje kjo megjithese ne kompetencen e ERE-s, vjen e pa mbështetur mbi një baze te qarte ligjore dhe ne anashkalim te ligjit 138/2013, i cili mbetet ne fuqi deri ne aprovimin e ligjit te ri te parashikuar për ne janar…
Read More