You are 24 hours of sun // driving the transition to 100% renewable energy!

You are 24 hours of sun // driving the transition to 100% renewable energy!

Informacion
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=aXru4ar9d-8[/embed] Me #Fronius dhe #SolarWorld dielli nuk perëndon asnjëherë! Teknologjia e re ju mundëson të keni energji diellore 24 orë/çdo ditë të vitit, duke përmbushur nevojat energjetike të kujtdo dhe duke garantuar një të ardhme pa ndotje për fëmijët tanë. Bëhuni edhe ju #24OrëDiell përmes instalimit të impianteve fotovoltaike nga EuroElektra. #EuroElektra #SmartSolution #ZgjidhjeEZgjuar
Read More
Mainstreaming sustainability – Progress in the lead up to Trieste Summit 2017, Ecs, 13 Apr 2017

Mainstreaming sustainability – Progress in the lead up to Trieste Summit 2017, Ecs, 13 Apr 2017

Informacion
Mainstreaming sustainability – Progress in the lead up to Trieste Summit 2017, Ecs, 13 Apr 2017 In the lead up to the WB6 Summit in Trieste (12 July 2017), the Western Balkan 6 countries have achieved progress in a number of measures of the Sustainability Charter. According to the Secretariat’s monitoring report published on 12 April, the market for energy services is advancing fast in Serbia, with the adoption of secondary legislation and project tendering in public buildings and street lighting. Work on implementation of the Energy Performance of Buildings Directive (EPBD) is also ongoing in all WB6 countries and recent progress was achieved by Albania and Kosovo* with the adoption of EPBD laws. In February 2017, the EU’s signature of EUR 50 million grant for the Regional Energy Efficiency…
Read More