ESC Adriatik: Dimension i Ri Shpërfaqje ne Tregun e Energjisë!

ESC Adriatik lançon paketën e integruar “Promovo Biznesin Tuaj ne Tregun e Ri te Energjisë”, për të ndihmuar kompanitë energjetike edhe profesionistet, pjesëtarë te grupit tone, të shfrytëzojnë maksimalisht mundësitë e krijuara nga liberalizimi i tregut të energjisë. Nëpërmjet qasjes profesionale, (më tepër…)

Advertising is one of the most prevalent aspects in today's societies. Promotion helps to keep customers informed of any new product or service that is launched and put to their disposal.
93%
The main purpose of advertising is to sell, but overall it helps businesses and the economy to progress and makes the consumer aware of the various choices that are at his disposal.
97%
When a business promotes a new, advertising product gains access to a larger market. And, promotion also helps to show the benefit or effectiveness of a business product over their rivals.
89%
When a company announces information about its actions and explains why its product is the best choice for customers, the company does not use advertising simply to increase sales but also to promote a better image of the company or product that will surely lead to sales in the future.
96%
In addition, a continuous promotional campaign is needed to remind existing customers that you are still around. The above, if done in professional mood, can serve to attract new customers when they need it, thanks to the advertising that has made the product known.
95%

Our Features

Mbi Ne

Learning

Skedar

Jobs

What we do it love

* Highlights
* In evidenza
* Me kryesore
Activities
Aktivitetet
Article
Articolo
Artikuj
Attività
Hulumtimet
Informacion
Informazioni
Informim
Përfaqësim
Pubblicazioni
Publications
Publikime
Rappresentanza
Representation
Researches
Ricerche
Procesi i auditimit baza për rritjen e efiçiencës së energjisë

Procesi i auditimit baza për rritjen e efiçiencës së energjisë

Auditimi i energjisë dhe opsionet e vendosjes në praktikë

Auditimi i energjisë dhe opsionet e vendosjes në praktikë

Sektori i energjisë drejt menaxhimit te nivelit te larte

Sektori i energjisë drejt menaxhimit te nivelit te larte

Përmirësimi i klimës së biznesit për një zhvillim të qëndrueshëm

Përmirësimi i klimës së biznesit për një zhvillim të qëndrueshëm

Teknologjitë Fotovoltaike drejt Vënies ne Praktike

Teknologjitë Fotovoltaike drejt Vënies ne Praktike

Normat dhe standardet për impiantet fotovoltaike

Normat dhe standardet për impiantet fotovoltaike

Hapat për krijimin e bursës së energjisë

Hapat për krijimin e bursës së energjisë

Prodhimi i energjisë drejt burimeve diellore

Prodhimi i energjisë drejt burimeve diellore

Politika Kombëtare për Efiçiencën e Energjisë

Politika Kombëtare për Efiçiencën e Energjisë

Avantazhet e përdorimit të impianteve fotovoltaike

Avantazhet e përdorimit të impianteve fotovoltaike

Edicioni i 17 i panairit të EXPOKOS në Prishtinë

Edicioni i 17 i panairit të EXPOKOS në Prishtinë

Çelet Panairi “Work & Study”

Çelet Panairi “Work & Study”

Energjia: 7 objektivat deri me 2030 – OSHEE-së në bursë

Energjia: 7 objektivat deri me 2030 – OSHEE-së në bursë

EuroElektra ju fton ne Panairin “Work & Study”

EuroElektra ju fton ne Panairin “Work & Study”

Domosdoshmëria e Menaxhimit të Rreziqeve në Koncesionet Hidroenergjetike

Domosdoshmëria e Menaxhimit të Rreziqeve në Koncesionet Hidroenergjetike

Kontrata mes KESH dhe OSHEE, rishikim në funksion të tregut

Kontrata mes KESH dhe OSHEE, rishikim në funksion të tregut

Tirana në rrugën e gjate te e-mobility

Tirana në rrugën e gjate te e-mobility

Fieri elektrifikohet!

Fieri elektrifikohet!

EuroElektra nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me SunPower

EuroElektra nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me SunPower

Forumi Ekonomik Frankofon i Tiranës, 9 Mars 2018

Forumi Ekonomik Frankofon i Tiranës, 9 Mars 2018

Drejtori i Shell: Planet tona për naftën shqiptare

Drejtori i Shell: Planet tona për naftën shqiptare

Bumi i energjisë diellore, nga po vijnë panelet?

Bumi i energjisë diellore, nga po vijnë panelet?

Vlerësimi i performancës së energjisë në ndërtesa

Vlerësimi i performancës së energjisë në ndërtesa

Hapja e negociatave kalon nga tregjet

Hapja e negociatave kalon nga tregjet

Jo çdo burim ujor duhet të kthehet në energji por HEC-et duhen ndërtuar

Jo çdo burim ujor duhet të kthehet në energji por HEC-et duhen ndërtuar

Dy centralet e parë fotovoltaikë marrin miratimin e MIE

Dy centralet e parë fotovoltaikë marrin miratimin e MIE

Ahmetaj fton biznesin austriak të investojë në Shqipëri

Ahmetaj fton biznesin austriak të investojë në Shqipëri

Derregullimi domosdoshmëri për liberalizimin në tregun e energjisë!

Derregullimi domosdoshmëri për liberalizimin në tregun e energjisë!

HEC-et, Klosi: Ministria do kalojë “në sitë” të gjitha lejet e dhëna

HEC-et, Klosi: Ministria do kalojë “në sitë” të gjitha lejet e dhëna

KESH rekord historik prodhimi – Prurjet e lumenjve favorizojnë hidrocentralet

KESH rekord historik prodhimi – Prurjet e lumenjve favorizojnë hidrocentralet

Liberalizimi i tregut të energjisë – Shtyhet procesi për bizneset

Liberalizimi i tregut të energjisë – Shtyhet procesi për bizneset

Derregullimi, sfida e vërtetë e liberalizimit të sektorit të energjisë

Derregullimi, sfida e vërtetë e liberalizimit të sektorit të energjisë

Flet Zv/drejtori i FMN: Pse Shqipëria ka mbetur një nga më të varfërat e Europës, e zgjidh reforma në drejtësi

Flet Zv/drejtori i FMN: Pse Shqipëria ka mbetur një nga më të varfërat e Europës, e zgjidh reforma në drejtësi

Ja ku do të ndërtohet Termocentrali Kosova e Re

Ja ku do të ndërtohet Termocentrali Kosova e Re

Biznesi italian zbarkon në Shqipëri në 18-20 shkurt

Biznesi italian zbarkon në Shqipëri në 18-20 shkurt

Emisioni “Përballje” nga Mateo Spaho ne Scan TV, me 1 Shkurt 2018

Emisioni “Përballje” nga Mateo Spaho ne Scan TV, me 1 Shkurt 2018

Ndryshimet në ligjin e PPP – “Inceneratorët, jo me procedurë të përshpejtuar”

Ndryshimet në ligjin e PPP – “Inceneratorët, jo me procedurë të përshpejtuar”

Koncesionet për HEC-et nis diskutimi i projektligjit për shpejtimin e procedurave

Koncesionet për HEC-et nis diskutimi i projektligjit për shpejtimin e procedurave

Zhvillimi teknologjik – Veliaj: Piramida do të kthehet në qendrën më të madhe IT në rajon

Zhvillimi teknologjik – Veliaj: Piramida do të kthehet në qendrën më të madhe IT në rajon

Bizneset e tensionit 35KV do e blejnë energjinë 7% më lirë në Shkurt

Bizneset e tensionit 35KV do e blejnë energjinë 7% më lirë në Shkurt

ICE Albania: Italian Business Mission to Albania – Tiranë 19 Shkurt 2018

ICE Albania: Italian Business Mission to Albania – Tiranë 19 Shkurt 2018

Euroelektra shpallet “Biznesi i Gjelbër” ne ‘Bleta e Artë’ 2017!

Euroelektra shpallet “Biznesi i Gjelbër” ne ‘Bleta e Artë’ 2017!

Prodhoni energji nga panelet diellore për konsum vetjak? Ja si do veproni për të shitur tepricat

Prodhoni energji nga panelet diellore për konsum vetjak? Ja si do veproni për të shitur tepricat

Bëhuni pjesë e panairit “Kuvajt Expo 2018”, 6-10 shkurt 2018

Bëhuni pjesë e panairit “Kuvajt Expo 2018”, 6-10 shkurt 2018

Tirana smart city, përfundon ndërtimi i korsisë së re për biçikletat në bulevardin “zogu i”

Tirana smart city, përfundon ndërtimi i korsisë së re për biçikletat në bulevardin “zogu i”

Përplasja për Kalivaçin, Shqipëria fiton në arbitrazh përballë Hydro S.R.L të Becchetti-t

Përplasja për Kalivaçin, Shqipëria fiton në arbitrazh përballë Hydro S.R.L të Becchetti-t

Transparenca në shërbim të mirëmbajtjes së burimeve natyrore, nga Enio Civici

Transparenca në shërbim të mirëmbajtjes së burimeve natyrore, nga Enio Civici

Thatësira “ndali” HEC-et – Monitorimet e AKBN: S’punuan në periudhat e prodhimit të energjisë

Thatësira “ndali” HEC-et – Monitorimet e AKBN: S’punuan në periudhat e prodhimit të energjisë

AlbEITI prezanton projektet dhe prioritetet për 2018, AlbEITI me 28 Dhjetor 2017

AlbEITI prezanton projektet dhe prioritetet për 2018, AlbEITI me 28 Dhjetor 2017

Masterplani i gazit, vetëm 85 njësi vendore mund të gëzojnë frytet

Masterplani i gazit, vetëm 85 njësi vendore mund të gëzojnë frytet

BERZH mbështet zhvillimin e kapaciteteve të energjisë diellore – Thirrje për ekipin konsultativ

BERZH mbështet zhvillimin e kapaciteteve të energjisë diellore – Thirrje për ekipin konsultativ

Centrali i parë PV në Shqipëri, gara hapet këtë vit, e konfirmon BERZH, Revista Monitor, 6 Janar 2017

Centrali i parë PV në Shqipëri, gara hapet këtë vit, e konfirmon BERZH, Revista Monitor, 6 Janar 2017

90% of Foreign Investments in Albania concentrated in just three sectors, Scan 4 January 2017

90% of Foreign Investments in Albania concentrated in just three sectors, Scan 4 January 2017

Furnizimi me energji elektrike – Ndryshime për kompanitë, ja institucionet ku s’duhet të ndërpritet

Furnizimi me energji elektrike – Ndryshime për kompanitë, ja institucionet ku s’duhet të ndërpritet

Konferenca e EITI Albania, transparencë për investitorët e huaj, nga Energjia.al 26.12.2017

Konferenca e EITI Albania, transparencë për investitorët e huaj, nga Energjia.al 26.12.2017

PV-te nga Zhvillimi i Politikave Publike drejt Vënies ne Praktike, Dr. Lorenc Gordani

PV-te nga Zhvillimi i Politikave Publike drejt Vënies ne Praktike, Dr. Lorenc Gordani

Tryezë diskutimi me përfaqësues të Këshillit Bashkiak dhe ekspertë të fushës, 1 Dhjetor 2017

Tryezë diskutimi me përfaqësues të Këshillit Bashkiak dhe ekspertë të fushës, 1 Dhjetor 2017

Hapja e tregut thelbësore për rritjen e përdorimit te teknologjive alternative, Dr. Lorenc Gordani

Hapja e tregut thelbësore për rritjen e përdorimit te teknologjive alternative, Dr. Lorenc Gordani

EuroElektra merre pjese ne Energy Expo & Forumin e pare ne Tirane midis datave 14-16 Nëntor 2017

EuroElektra merre pjese ne Energy Expo & Forumin e pare ne Tirane midis datave 14-16 Nëntor 2017

EuroElektra afron 200 Free ticket për ne Energy Expo & Forum 2017, me 14-16 Nëntor, Tirane!

EuroElektra afron 200 Free ticket për ne Energy Expo & Forum 2017, me 14-16 Nëntor, Tirane!

Ftese ne Energy Expo & Forum 2017, organizuar me mbështetjen e EuroElektra Sh.p.k & Gazsjellësi TAP

Ftese ne Energy Expo & Forum 2017, organizuar me mbështetjen e EuroElektra Sh.p.k & Gazsjellësi TAP

EuroElektra ju fton te merrni pjese ne Energy Expo & Forum 2017, 14-16 Nëntor 2017, Tirane

EuroElektra ju fton te merrni pjese ne Energy Expo & Forum 2017, 14-16 Nëntor 2017, Tirane

Politika energjetike si faktor fuqie dhe rritje ekonomike

Politika energjetike si faktor fuqie dhe rritje ekonomike

Për cilët sektorë biznesi rekomandohet instalimi i impianteve? Dr. Lorenc Gordani, 20 Tetor 2017

Për cilët sektorë biznesi rekomandohet instalimi i impianteve? Dr. Lorenc Gordani, 20 Tetor 2017

A ka interes nga sipërmarrja për te investuar ne burime fotovoltaike?

A ka interes nga sipërmarrja për te investuar ne burime fotovoltaike?

Fundi i shfrytëzimit te burimeve hidrike çështje teknike dhe politike? Dr Lorenc Gordani, 17 Tetor 2017

Fundi i shfrytëzimit te burimeve hidrike çështje teknike dhe politike? Dr Lorenc Gordani, 17 Tetor 2017

Disa arsye për tu orientuar ne burime te tjera si dielli dhe era, nga Dr. Lorenc Gordani, 16 Tetor 2017

Disa arsye për tu orientuar ne burime te tjera si dielli dhe era, nga Dr. Lorenc Gordani, 16 Tetor 2017

Çfarë e ka penguar deri me sot zhvillimin e burimeve RES? Dr. Lorenc Gordani, 15 Tetor 2017

Çfarë e ka penguar deri me sot zhvillimin e burimeve RES? Dr. Lorenc Gordani, 15 Tetor 2017

A është e gatshme ekonomia sot për te diversifikuar? Dr. Lorenc Gordani, 14 Tetor 2017

A është e gatshme ekonomia sot për te diversifikuar? Dr. Lorenc Gordani, 14 Tetor 2017

Teknologjia PV një alternative në ndihme te uljes se kostos se biznesit, Dr. Lorenc Gordani, 12 Tetor 2017

Teknologjia PV një alternative në ndihme te uljes se kostos se biznesit, Dr. Lorenc Gordani, 12 Tetor 2017

Intervista live mbi energjitë e rinovueshme ne emisionin “Për te Fol”, Radio Televizioni Scan, 10 Tetor 2017

Intervista live mbi energjitë e rinovueshme ne emisionin “Për te Fol”, Radio Televizioni Scan, 10 Tetor 2017

Energjia “Fotovoltaike” e nis nga ministria e energjisë, botuar nga Top Channel, me 10 Tetor 2017

Energjia “Fotovoltaike” e nis nga ministria e energjisë, botuar nga Top Channel, me 10 Tetor 2017

Teknologjia fotovoltaike një mundësi e re edhe për individët, Dr. Lorenc Gordani, 9 Tetor 2017

Teknologjia fotovoltaike një mundësi e re edhe për individët, Dr. Lorenc Gordani, 9 Tetor 2017

Efektet e bursës se energjisë mbi burimet e energjive te rinovueshme, Dr. Lorenc Gordani, 08 Tetor 2017

Efektet e bursës se energjisë mbi burimet e energjive te rinovueshme, Dr. Lorenc Gordani, 08 Tetor 2017

Burimet fotovoltaike një vlere e shtuar për sektorin turistike, Dr. Lorenc Gordani, 7 Tetor 2017

Burimet fotovoltaike një vlere e shtuar për sektorin turistike, Dr. Lorenc Gordani, 7 Tetor 2017

EuroElektra: teknologji PV me shume opsione përdorimi, EuroElektra, 5 Tetor 2017

EuroElektra: teknologji PV me shume opsione përdorimi, EuroElektra, 5 Tetor 2017

Tregtimi i kredive te karbonit si çelës për stimulimin e BRE-ve, Dr. Lorenc Gordani, 04 Tetor 2017

Tregtimi i kredive te karbonit si çelës për stimulimin e BRE-ve, Dr. Lorenc Gordani, 04 Tetor 2017

Thatësira një mundësi për një zhvillim me te qëndrueshëm ekonomik, Dr. Lorenc Gordani, 3 Tetor 2017

Thatësira një mundësi për një zhvillim me te qëndrueshëm ekonomik, Dr. Lorenc Gordani, 3 Tetor 2017

Përparësitë dhe aspektet kritike lidhur me sistemet fotovoltaike, Dr Lorenc Gordani, 1 Tetor 2017

Përparësitë dhe aspektet kritike lidhur me sistemet fotovoltaike, Dr Lorenc Gordani, 1 Tetor 2017

EuroElektra, konkurrence me cilësinë dhe çmimin me të mire, ESC Adriatic, 30 Shtator 2017

EuroElektra, konkurrence me cilësinë dhe çmimin me të mire, ESC Adriatic, 30 Shtator 2017

Vëmendja e energjisë rikthehet tek HEC-et, Angelo Haruni/SCAN, me 28 Gusht 2017

Vëmendja e energjisë rikthehet tek HEC-et, Angelo Haruni/SCAN, me 28 Gusht 2017

UNESCO “anulon” koncesionin në Shebenik-Jabllanicë, Revista Monitor, 28 Gusht 2017

UNESCO “anulon” koncesionin në Shebenik-Jabllanicë, Revista Monitor, 28 Gusht 2017

KESH ble 7.2 M/Euro energji për shtatorin, me kredinë e BB, nga Revista Monitor, me 27 Gusht 2017

KESH ble 7.2 M/Euro energji për shtatorin, me kredinë e BB, nga Revista Monitor, me 27 Gusht 2017

Shqipëria blen energji, 20 mln euro për shtatorin, publikuar Top Channel, me 24 Gusht 2017

Shqipëria blen energji, 20 mln euro për shtatorin, publikuar Top Channel, me 24 Gusht 2017

Pronat për investime në vend numëro, në faqen e AIDA-s pak interes, Revista Monitor, 25 Gusht 2017

Pronat për investime në vend numëro, në faqen e AIDA-s pak interes, Revista Monitor, 25 Gusht 2017

OSHEE hap procedurat për importin e shtatorit, ja sa energji kërkon, Revista Monitor, 23 Gusht 2017

OSHEE hap procedurat për importin e shtatorit, ja sa energji kërkon, Revista Monitor, 23 Gusht 2017

Industria ndez motorët, rrit konsumin e energjisë, nga Revista Monitor, me 23 Gusht 2017

Industria ndez motorët, rrit konsumin e energjisë, nga Revista Monitor, me 23 Gusht 2017

RAB Enterprises – Një tjetër HEC i shtohet listës në MEI, nga Revista Monitor, me 22 Gusht 2017

RAB Enterprises – Një tjetër HEC i shtohet listës në MEI, nga Revista Monitor, me 22 Gusht 2017

Bilanci i energjisë, ulet prodhimi 20% rritet konsumi me 14%, Revista Monitor, 21 Gusht 2017

Bilanci i energjisë, ulet prodhimi 20% rritet konsumi me 14%, Revista Monitor, 21 Gusht 2017

KESH hap procedurat për importin, do përdorë huanë e BB, Revista Monitor, 21 Gusht 2017

KESH hap procedurat për importin, do përdorë huanë e BB, Revista Monitor, 21 Gusht 2017

OSHEE, rriten arkëtimet 1.5 mild, paguhen 98.8% e faturave, Angelo Haruni/SCAN, 21 Gusht 2017

OSHEE, rriten arkëtimet 1.5 mild, paguhen 98.8% e faturave, Angelo Haruni/SCAN, 21 Gusht 2017

Revolucioni fotovoltaik Shqiptar në shpërthim, nga Lavdosh Ferruni, me 21 Gusht 2017

Revolucioni fotovoltaik Shqiptar në shpërthim, nga Lavdosh Ferruni, me 21 Gusht 2017

Bie efektiviteti i OSHEE, ulen arkëtimet rriten humbjet për janar-prill 2017, Revista Monitor, 19 Gusht 2017

Bie efektiviteti i OSHEE, ulen arkëtimet rriten humbjet për janar-prill 2017, Revista Monitor, 19 Gusht 2017

Situata energjetike – Thatësira ul nivelin e Fierzës në 268m, Entela Barjamaj/SCAN, 19 Gusht 2017

Situata energjetike – Thatësira ul nivelin e Fierzës në 268m, Entela Barjamaj/SCAN, 19 Gusht 2017

PV, në katër muaj, 8 aplikime pranë MEI me vlerë 85.4 mln euro, Entela Barjamaj/SCAN, 18 Gusht 2017

PV, në katër muaj, 8 aplikime pranë MEI me vlerë 85.4 mln euro, Entela Barjamaj/SCAN, 18 Gusht 2017

Aplikim për Hidrocentralin e Koravit, pas 8 kërkesave për PV, Angelo Haruni/SCAN, 19 Gusht 2017

Aplikim për Hidrocentralin e Koravit, pas 8 kërkesave për PV, Angelo Haruni/SCAN, 19 Gusht 2017

Fierza, në gjendje kritike edhe pse prurjet dyfishohen, nga Revista Monitor, me 18 Gusht 2017

Fierza, në gjendje kritike edhe pse prurjet dyfishohen, nga Revista Monitor, me 18 Gusht 2017

Energjia diellore, potenciali i pashfrytëzuar i Europës, botuar nga Top Channel, 10 Gusht 2017

Energjia diellore, potenciali i pashfrytëzuar i Europës, botuar nga Top Channel, 10 Gusht 2017

ERE i vë afat OSHEE-se: Pas 30 shtatorit energjia duhet të blihet online, Revista Monitor, 17 Gusht 2017

ERE i vë afat OSHEE-se: Pas 30 shtatorit energjia duhet të blihet online, Revista Monitor, 17 Gusht 2017

Thatësira ndryshon buxhetin – 3 mld lekë për blerje energjie, Lorenc Rabeta/SCAN, 16 Gusht 2017

Thatësira ndryshon buxhetin – 3 mld lekë për blerje energjie, Lorenc Rabeta/SCAN, 16 Gusht 2017

UKT do të realizojë masterplanin strategjik 75 mil lekë, Angelo Haruni/SCAN, 14 Gusht 2017

UKT do të realizojë masterplanin strategjik 75 mil lekë, Angelo Haruni/SCAN, 14 Gusht 2017

Kriza energjetike, fatura 5 mld lekë, Publikuar nga Top Channel, me 10 Gusht 2017

Kriza energjetike, fatura 5 mld lekë, Publikuar nga Top Channel, me 10 Gusht 2017

Dielli shqiptar, biznesi 500 milionë euro i dekadës, Nertila Maho / Revista Monitor, 12 Gusht 2017

Dielli shqiptar, biznesi 500 milionë euro i dekadës, Nertila Maho / Revista Monitor, 12 Gusht 2017

Në “ofertë” industria e bakrit – totali i investimit 119 M/USD, Lorenc Rabeta/SCAN, 12 Korrik 2017

Në “ofertë” industria e bakrit – totali i investimit 119 M/USD, Lorenc Rabeta/SCAN, 12 Korrik 2017

Çmimi “për të joshur” investitorët – planet e zhvillimit, Revista Monitor, 12 Gusht 2017

Çmimi “për të joshur” investitorët – planet e zhvillimit, Revista Monitor, 12 Gusht 2017

Blerja e energjisë: OSHEE paguan mbi 1.6 mln euro pa TVSH, Entela Barjamaj/SCAN, 11 Gusht 2017

Blerja e energjisë: OSHEE paguan mbi 1.6 mln euro pa TVSH, Entela Barjamaj/SCAN, 11 Gusht 2017

“Truket” e biznesit për të përgjysmuar faturën e energjisë, Revista Monitor, 12 Gusht 2017

“Truket” e biznesit për të përgjysmuar faturën e energjisë, Revista Monitor, 12 Gusht 2017

Kontroll dhe masa për të gjitha pikat e palicencuara të karburanteve, Bashkia Tirane, 9 Gusht 2017

Kontroll dhe masa për të gjitha pikat e palicencuara të karburanteve, Bashkia Tirane, 9 Gusht 2017

410 diga rezervuarësh kërkojnë ndërhyrje urgjente, Revista Monitor, 09 Gusht 2017

410 diga rezervuarësh kërkojnë ndërhyrje urgjente, Revista Monitor, 09 Gusht 2017

Investim i ri për park te energjisë diellore në Korçë prej 2.4 mln euro, Revista Monitor, 10 Gusht 2017

Investim i ri për park te energjisë diellore në Korçë prej 2.4 mln euro, Revista Monitor, 10 Gusht 2017

Licencat e gazit: për furnizim 1 milionë lekë, për tregtim 400 mijë lekë, Lorenc Rabeta/SCAN, 9 Gusht 2017

Licencat e gazit: për furnizim 1 milionë lekë, për tregtim 400 mijë lekë, Lorenc Rabeta/SCAN, 9 Gusht 2017

Shoqëria RTS investon 2.4 M/Eur ne energjisë diellore pranë Bilishtit, SCAN, 09 Gusht 2017

Shoqëria RTS investon 2.4 M/Eur ne energjisë diellore pranë Bilishtit, SCAN, 09 Gusht 2017

KESH jep 26.2 mln lekë për “rrjedhjet nga agregati nr 2”, Entela Barjamaj/SCAN, 9 Gusht 2017

KESH jep 26.2 mln lekë për “rrjedhjet nga agregati nr 2”, Entela Barjamaj/SCAN, 9 Gusht 2017

Analiza e Industrisë: Në minierën e Munellës janë 4 tonë rezerva ar, Revista Monitor, 9 Korrik 2017

Analiza e Industrisë: Në minierën e Munellës janë 4 tonë rezerva ar, Revista Monitor, 9 Korrik 2017

Thatësirat do të ulin me 20% prodhimin e energjisë nga HEC-et, Revista Monitor, 07 Gusht 2017

Thatësirat do të ulin me 20% prodhimin e energjisë nga HEC-et, Revista Monitor, 07 Gusht 2017

Itali, Këshilli i Ministrave i jep “OK” lidhjes me rrjetin kombëtar, Roel Korkuti/SCAN, 08 Gusht 2017

Itali, Këshilli i Ministrave i jep “OK” lidhjes me rrjetin kombëtar, Roel Korkuti/SCAN, 08 Gusht 2017

Fierza drejt pikës së krizës. Mbi 80% e energjisë po importohet, Top Channel, 07 Gusht 2017

Fierza drejt pikës së krizës. Mbi 80% e energjisë po importohet, Top Channel, 07 Gusht 2017

KESH do të sigurojë asetet e TEC-it të Vlorës, Angelo Haruni/SCAN, 07 Gusht 2017

KESH do të sigurojë asetet e TEC-it të Vlorës, Angelo Haruni/SCAN, 07 Gusht 2017

Paketa e katërt e privatizimit, MZHETTS gati për ankand 50 objekte, Violeta Shqalsi/SCAN, 07 Gusht 2017

Paketa e katërt e privatizimit, MZHETTS gati për ankand 50 objekte, Violeta Shqalsi/SCAN, 07 Gusht 2017

Gazi, hapësirat që pritet të mbushë TAP, botuar nga Revista Monitor, me 07 Gusht 2017

Gazi, hapësirat që pritet të mbushë TAP, botuar nga Revista Monitor, me 07 Gusht 2017

Itali, çmimi në korrik 45 euro dhe në gusht 85 euro për kwh, Roel Korkuti/SCAN, 06 Gusht 2017

Itali, çmimi në korrik 45 euro dhe në gusht 85 euro për kwh, Roel Korkuti/SCAN, 06 Gusht 2017

Kosova tërhiqet nga projekti i kompanisë “Envidity”, botuar nga Gazeta Fjala, me 02 Gusht 2017

Kosova tërhiqet nga projekti i kompanisë “Envidity”, botuar nga Gazeta Fjala, me 02 Gusht 2017

Korridori Jugor i Gazit, i bashkohet projektit edhe BERZH, Scan Tv, 04 Korrik 2017

Korridori Jugor i Gazit, i bashkohet projektit edhe BERZH, Scan Tv, 04 Korrik 2017

Bilanci i minierave në 6-muaj, u prodhuan 350 mijë ton krom, Revista Monitor, 4 Korrik 2017

Bilanci i minierave në 6-muaj, u prodhuan 350 mijë ton krom, Revista Monitor, 4 Korrik 2017

Energjia diellore, përcaktohet çmimi i blerjes nga shteti, Botuar nga Gazeta Dita me 03 August 2017

Energjia diellore, përcaktohet çmimi i blerjes nga shteti, Botuar nga Gazeta Dita me 03 August 2017

“Avullon” Fierza, zbret në nivelin 269.89 metra, KESH, nga Revista Monitor, me 31 Korrik 2017

“Avullon” Fierza, zbret në nivelin 269.89 metra, KESH, nga Revista Monitor, me 31 Korrik 2017

Snam, marrëveshje me Albgaz për infrastrukturën e gazit, Revista Monitor, 1 Korrik 2017

Snam, marrëveshje me Albgaz për infrastrukturën e gazit, Revista Monitor, 1 Korrik 2017

ERE cakton çmimin për PV dhe Eolik ne 100 dhe 76 euro/MWh, Revista Monitor, 2 Korrik 2017

ERE cakton çmimin për PV dhe Eolik ne 100 dhe 76 euro/MWh, Revista Monitor, 2 Korrik 2017

ERE miraton çmimin për energjinë e erës dhe të diellit, nga Tv Klan, Publikuar me 02 Gusht 2017

ERE miraton çmimin për energjinë e erës dhe të diellit, nga Tv Klan, Publikuar me 02 Gusht 2017

Tjetër park fotovoltaik në Fier, investimi 2.4 milionë euro, nga Revista Monitor, me 31 Korrik 2017

Tjetër park fotovoltaik në Fier, investimi 2.4 milionë euro, nga Revista Monitor, me 31 Korrik 2017

MEI jep me koncesion hidrocentralin e Lunikut për 6 milionë euro, Revista Monitor, 31 Korrik 2017

MEI jep me koncesion hidrocentralin e Lunikut për 6 milionë euro, Revista Monitor, 31 Korrik 2017

Energjia diellore – ERE se afërmi përcakton çmimin e blerjes, Lorenc Rabeta/SCAN, 27 Korrik 2017

Energjia diellore – ERE se afërmi përcakton çmimin e blerjes, Lorenc Rabeta/SCAN, 27 Korrik 2017

Lancohet interkonjeksioni i energjisë Shqipëri – Itali, Angelo Haruni/SCAN, 27 Korrik 2017

Lancohet interkonjeksioni i energjisë Shqipëri – Itali, Angelo Haruni/SCAN, 27 Korrik 2017

Interes pranë MEI-t për hidrocentralet Kalis” dhe “Zall-Kalis” në Kukës, Scan Tv, 28 Korrik 2017

Interes pranë MEI-t për hidrocentralet Kalis” dhe “Zall-Kalis” në Kukës, Scan Tv, 28 Korrik 2017

Energjia, 29,9 mln euro, OSHEE realizon blerjen për muajin gusht, Top Channel, 28 Korrik 2017

Energjia, 29,9 mln euro, OSHEE realizon blerjen për muajin gusht, Top Channel, 28 Korrik 2017

PV në ish-Kombinatin Metalurgjik, investimi 3.3 milionë euro, Revista Monitor, 27 Korrik 2017

PV në ish-Kombinatin Metalurgjik, investimi 3.3 milionë euro, Revista Monitor, 27 Korrik 2017

MEI shpalle fituesit e dy investimeve 10 M/USD në Bushtricë, Revista Monitor, 25 Korrik 2017

MEI shpalle fituesit e dy investimeve 10 M/USD në Bushtricë, Revista Monitor, 25 Korrik 2017

OSSHE siguron për gushtin 30 milionë euro energji me 69.8 E/MWh, Revista Monitor, 28 Korrik 2017

OSSHE siguron për gushtin 30 milionë euro energji me 69.8 E/MWh, Revista Monitor, 28 Korrik 2017

Parqe fotovoltaike në Metalurgjikun e Elbasanit dhe në Lushnjë, Lorenc Rabeta/SCAN, 27 Korrik 2017

Parqe fotovoltaike në Metalurgjikun e Elbasanit dhe në Lushnjë, Lorenc Rabeta/SCAN, 27 Korrik 2017

Shqipëria, agjenci për menaxhimin e rezervës së naftës, Revista Monitor, 26 Korrik 2017

Shqipëria, agjenci për menaxhimin e rezervës së naftës, Revista Monitor, 26 Korrik 2017

Administrativja pezullon auditimin e KLSH-së për Albpetrolin, Shqiptarja.com, 25 Korrik 2017

Administrativja pezullon auditimin e KLSH-së për Albpetrolin, Shqiptarja.com, 25 Korrik 2017

ERE licencon katër operatorë për prodhimin, Botuar Revista Monitor, me 25 Korrik 2017

ERE licencon katër operatorë për prodhimin, Botuar Revista Monitor, me 25 Korrik 2017

Thatësira, më pak energji – Rezervat ujore ulen, Radio Televizioni SCAN, 24 Korrik 2017

Thatësira, më pak energji – Rezervat ujore ulen, Radio Televizioni SCAN, 24 Korrik 2017

OSHEE hap vetë tenderin për importin e energjisë elektrike, Revista Monitor, 24 Korrik 2017

OSHEE hap vetë tenderin për importin e energjisë elektrike, Revista Monitor, 24 Korrik 2017

ERE hap konsultimin mbi rregulloren e transparencës, Dr Lorenc Gordani, 24 Korrik 2017

ERE hap konsultimin mbi rregulloren e transparencës, Dr Lorenc Gordani, 24 Korrik 2017

AL Petrol me depo në Porto Romano, Agjensia e lajmeve ekonomia, 20 Korrik 2017

AL Petrol me depo në Porto Romano, Agjensia e lajmeve ekonomia, 20 Korrik 2017

OSHEE gati skenarët për të siguruar energji për gushtin, Revista Monitor, 21 Korrik 2017

OSHEE gati skenarët për të siguruar energji për gushtin, Revista Monitor, 21 Korrik 2017

Shpallet gara për dhënie me koncesion e “Bushtrica 4”, Scan, 21 Korrik 2017

Shpallet gara për dhënie me koncesion e “Bushtrica 4”, Scan, 21 Korrik 2017

Video e Panairit te Energjisë ne Tirana Expo Center, ESC Adriatic, 21 Korrik 2017

Video e Panairit te Energjisë ne Tirana Expo Center, ESC Adriatic, 21 Korrik 2017

Hapet gara e koncesionit te Hec Bushtrica 4, Revista Monitor, publikuar me 21 Korrik 2017

Hapet gara e koncesionit te Hec Bushtrica 4, Revista Monitor, publikuar me 21 Korrik 2017

Hidrocentrali i Lanabregasit 25 mln lekë fitim në muaj, Nertila Doko, 19 Korrik 2017

Hidrocentrali i Lanabregasit 25 mln lekë fitim në muaj, Nertila Doko, 19 Korrik 2017

Thatësira, të ardhurat e KESH bien me 71% në tremujorin e parë, 19 Korrik 2017

Thatësira, të ardhurat e KESH bien me 71% në tremujorin e parë, 19 Korrik 2017

Biznesi rrit interesin për investime në sektorin e energjisë, Etleva Xhajanka, 18 Korrik 2017

Biznesi rrit interesin për investime në sektorin e energjisë, Etleva Xhajanka, 18 Korrik 2017

Park i ri fotovoltaik 2.6 Ha në Fier nga “Osoja-Energy”, Lorenc Rabeta/SCAN, 17 Korrik 2017

Park i ri fotovoltaik 2.6 Ha në Fier nga “Osoja-Energy”, Lorenc Rabeta/SCAN, 17 Korrik 2017

Energjia nga dielli, qeveria garant për blerjen, Botuar nga Top Channel me 17 Korrik 2017

Energjia nga dielli, qeveria garant për blerjen, Botuar nga Top Channel me 17 Korrik 2017

Fituesi për zonën e Spitallës, investimi 38.4 mln euro, ECS Adriatic, 15 Korrik 2017

Fituesi për zonën e Spitallës, investimi 38.4 mln euro, ECS Adriatic, 15 Korrik 2017

Skenari i “errët” i energjisë, nga Blerina Hoxha dhe Nertila Maho / Revista Monitor, 14 Korrik 2017

Skenari i “errët” i energjisë, nga Blerina Hoxha dhe Nertila Maho / Revista Monitor, 14 Korrik 2017

Sistemi energjetik shqiptar është gjithnjë në “Alert”, Revista Monitor, 14 Korrik 2017

Sistemi energjetik shqiptar është gjithnjë në “Alert”, Revista Monitor, 14 Korrik 2017

Potencialet e reja për prodhim energjisë elektrike nga uji, era dhe dielli, Revista Monitor, 14 Korrik 2017

Potencialet e reja për prodhim energjisë elektrike nga uji, era dhe dielli, Revista Monitor, 14 Korrik 2017

5 projektet për të cilat Shqipëria mori mbështetje ne Trieste, Osman Dedja/SCAN, 14 Korrik 2017

5 projektet për të cilat Shqipëria mori mbështetje ne Trieste, Osman Dedja/SCAN, 14 Korrik 2017

Sekretariati i Energjisë mbi progresin e tregut dhe bursës, Revista Monitor, 14 Korrik 2017

Sekretariati i Energjisë mbi progresin e tregut dhe bursës, Revista Monitor, 14 Korrik 2017

Katër shtyllat e integrimit ekonomik rajonal, Revista Monitor, 13 Korrik 2017

Katër shtyllat e integrimit ekonomik rajonal, Revista Monitor, 13 Korrik 2017

MEI, ringre Institutin Shkencor te Hidrokarbureve, MEI, 13 Korrik 2017

MEI, ringre Institutin Shkencor te Hidrokarbureve, MEI, 13 Korrik 2017

Nis procesi i thënies se 145 leje te reja minerare, Lorenc Rabeta/SCAN, 12 Korrik 2017

Nis procesi i thënies se 145 leje te reja minerare, Lorenc Rabeta/SCAN, 12 Korrik 2017

Climate change effects on water use for energy industry by Dr Lorenc Gordani, 11th June 2017

Climate change effects on water use for energy industry by Dr Lorenc Gordani, 11th June 2017

“Boom-i” i Shërbimeve Energjetike në Shqipëri nga Dr Lorenc Gordani, 11 Korrik 2017

“Boom-i” i Shërbimeve Energjetike në Shqipëri nga Dr Lorenc Gordani, 11 Korrik 2017

Pronat e A.S Petroleum dalin në shitje për 877 mijë euro

Pronat e A.S Petroleum dalin në shitje për 877 mijë euro

Eagle LNG, gazsjellësi Shqipëri-Itali, nga Revista Monitor, Postuar me 07 Korrik 2017

Eagle LNG, gazsjellësi Shqipëri-Itali, nga Revista Monitor, Postuar me 07 Korrik 2017

Thatësira, 23.6 mln euro importe për korrikun

Thatësira, 23.6 mln euro importe për korrikun

Prezantohet “Eagle LNG” – Gazsjellësi që lidh Shqipërinë me Italinë, nga Scan, me 6 Korrik 2017

Prezantohet “Eagle LNG” – Gazsjellësi që lidh Shqipërinë me Italinë, nga Scan, me 6 Korrik 2017

KESH gati të nisë importet, çlirohet fondi 22.4 mil/euro, Revista Monitor, me 6 Korrik 2017

KESH gati të nisë importet, çlirohet fondi 22.4 mil/euro, Revista Monitor, me 6 Korrik 2017

Tjetër park fotovoltaik prej 2.7 milionë euro në Shkodër, Revista Monitor, me 06 Korrik 2017

Tjetër park fotovoltaik prej 2.7 milionë euro në Shkodër, Revista Monitor, me 06 Korrik 2017

“Çmenden” çmimet, OSHEE importon me 68.2 euro/MW, Revista Monitor, me 5 Korrik 2017

“Çmenden” çmimet, OSHEE importon me 68.2 euro/MW, Revista Monitor, me 5 Korrik 2017

Oshee garanton furnizimin me energji elektrike për sezonin turistik, Njoftim për shtyp, 04 Korrik 2017

Oshee garanton furnizimin me energji elektrike për sezonin turistik, Njoftim për shtyp, 04 Korrik 2017

Informacion mbi tregtimin e energjisë elektrike, Njoftim për shtyp, me date 3 Korrik 2017

Informacion mbi tregtimin e energjisë elektrike, Njoftim për shtyp, me date 3 Korrik 2017

Loja macja me miun që po lë pa drita vendin (dokumentet), Revista Monitor, me 4 Korrik 2017

Loja macja me miun që po lë pa drita vendin (dokumentet), Revista Monitor, me 4 Korrik 2017

“E braktisën” turqit, qeveria hap garën për koncesionin e HEC Gojan, Revista Monitor, 4 Korrik 2017

“E braktisën” turqit, qeveria hap garën për koncesionin e HEC Gojan, Revista Monitor, 4 Korrik 2017

Kriza energjetike përgjegjësi e drejtuesve dhe ministrave “teknikëve”, Top Channel, 3 Korrik 2017

Kriza energjetike përgjegjësi e drejtuesve dhe ministrave “teknikëve”, Top Channel, 3 Korrik 2017

Narta, tre kompani karburantesh marrin lejen mjedisore, Revista Monitor, 3 Korrik 2017

Narta, tre kompani karburantesh marrin lejen mjedisore, Revista Monitor, 3 Korrik 2017

Energjia elektrike, 55% nga importi, Publikuar Top Channel, Postuar me 01 Korrik 2017

Energjia elektrike, 55% nga importi, Publikuar Top Channel, Postuar me 01 Korrik 2017

PPP: Bashkitë mund t’ia japin privatit mbledhjen e taksave, Revista Monitor, 3 Korrik 2017

PPP: Bashkitë mund t’ia japin privatit mbledhjen e taksave, Revista Monitor, 3 Korrik 2017

Bursa e energjisë “hap lojen” edhe per TEC-in e Vlorës, Dr. Lorenc Gordani, me 2 Korrik 2017

Bursa e energjisë “hap lojen” edhe per TEC-in e Vlorës, Dr. Lorenc Gordani, me 2 Korrik 2017

Miratimi i Bursës – Bordi i AMF vendos të hënën, nga Ersuin Shehu/SCAN, me 01 Korrik 2017

Miratimi i Bursës – Bordi i AMF vendos të hënën, nga Ersuin Shehu/SCAN, me 01 Korrik 2017

Sfidat e Shqipërisë për investimet, Botuar nga Revista Monitor, me 01 Korrik 2017

Sfidat e Shqipërisë për investimet, Botuar nga Revista Monitor, me 01 Korrik 2017

Thatësira ul prodhimin e energjisë elektrike, Publikuar nga RTV Klan, me 28 Qershor 2017

Thatësira ul prodhimin e energjisë elektrike, Publikuar nga RTV Klan, me 28 Qershor 2017

Kosovë, 6 HEC-e të reja në Lepenc, Agjensia e lajmeve ekonomia, 29 Qershor 2017

Kosovë, 6 HEC-e të reja në Lepenc, Agjensia e lajmeve ekonomia, 29 Qershor 2017

OSHEE: 5-mujori humbjet 28.7% dhe arkëtimi 27.5 mld, Revista Monitor, 30 Qershor 2017

OSHEE: 5-mujori humbjet 28.7% dhe arkëtimi 27.5 mld, Revista Monitor, 30 Qershor 2017

Gati censusi i pyjeve, i dyti më i madhi që pas vitit 1990, Revista Monitor, 28 Qershor 2017

Gati censusi i pyjeve, i dyti më i madhi që pas vitit 1990, Revista Monitor, 28 Qershor 2017

Rekord importesh me çmim 9 euro me shume se bursa, Revista Monitor, 27 Qershor 2017

Rekord importesh me çmim 9 euro me shume se bursa, Revista Monitor, 27 Qershor 2017

BB mbi uljen e borxhit dhe reformen në energji, Revista Monitor, 28 Qershor 2017

BB mbi uljen e borxhit dhe reformen në energji, Revista Monitor, 28 Qershor 2017

OSHEE blen me 57.2 euro/MWh energjia për korrikun, Nertila Maho/SCAN, 27 Qershor 2017

OSHEE blen me 57.2 euro/MWh energjia për korrikun, Nertila Maho/SCAN, 27 Qershor 2017

Sa kursejmë me makinat elektrike! Nertila Maho/SCAN Magazine, 18 Qershor 2017

Sa kursejmë me makinat elektrike! Nertila Maho/SCAN Magazine, 18 Qershor 2017

Koncesionet: Hapet gara për HEC-in e Shalës, botuar nga Scan Tv, 24 Qershor 2017

Koncesionet: Hapet gara për HEC-in e Shalës, botuar nga Scan Tv, 24 Qershor 2017

Shpallen fituesit e HEC-eve në Dibër dhe Fier, Publikuar nga Top Channel, 20 Qershor 2017

Shpallen fituesit e HEC-eve në Dibër dhe Fier, Publikuar nga Top Channel, 20 Qershor 2017

Koncesionet: pas Valbonës i vjen radha edhe Shalës, Nertila Maho/SCAN, 23 Qershor 2017

Koncesionet: pas Valbonës i vjen radha edhe Shalës, Nertila Maho/SCAN, 23 Qershor 2017

Kesh i rikthehet importit te energjisë me 18 mln euro, Top Channel, 22 Qeshor 2017

Kesh i rikthehet importit te energjisë me 18 mln euro, Top Channel, 22 Qeshor 2017

ARMO-s dominoi 34% të tregut në pesëmujor, po cilësia?! Revista Monitor, 20 Qershor 2017

ARMO-s dominoi 34% të tregut në pesëmujor, po cilësia?! Revista Monitor, 20 Qershor 2017

TAP përfundon transportin e 13 mijë tubave në Shqipëri, Revista Monitor, 20 Qershor 2017

TAP përfundon transportin e 13 mijë tubave në Shqipëri, Revista Monitor, 20 Qershor 2017

Hidrocentrale të rinj në pritje për t’u ndërtuar, Etleva Xhajanka, ATA me 20 Qershor 2017

Hidrocentrale të rinj në pritje për t’u ndërtuar, Etleva Xhajanka, ATA me 20 Qershor 2017

TEC-et e reja në Ballkan “do të ndotin mjedisin”, Filip Rudic / BIRN me 15 Qershor 2017

TEC-et e reja në Ballkan “do të ndotin mjedisin”, Filip Rudic / BIRN me 15 Qershor 2017

Albminiera nxjerr në ankand 301 mijë kg skrap, Nertila Maho/SCAN, 19 Qershor 2017

Albminiera nxjerr në ankand 301 mijë kg skrap, Nertila Maho/SCAN, 19 Qershor 2017

Vjen thatësira, KESH: Duhet importuar, Postuar nga Revista Monitor, 14 Qershor 2017

Vjen thatësira, KESH: Duhet importuar, Postuar nga Revista Monitor, 14 Qershor 2017

MEI hap garën për HEC në Lushnjë dhe në Dibër, Nertila Maho/SCAN, 16 Qershor 2017

MEI hap garën për HEC në Lushnjë dhe në Dibër, Nertila Maho/SCAN, 16 Qershor 2017

Albgaz merr çertifikimin paraprak nga Enti Rregullator i Energjisë, MEI, 14 Qershor 2017

Albgaz merr çertifikimin paraprak nga Enti Rregullator i Energjisë, MEI, 14 Qershor 2017

Nis procedura për blerjen e energjia nga era dhe dielli, Revista Monitor, 15 Qershor 2017

Nis procedura për blerjen e energjia nga era dhe dielli, Revista Monitor, 15 Qershor 2017

Raporti i IEA – Konsumi i naftës do arrijë 100 mln fuçi në ditë, Klevis Llaha/SCAN, 14 Qershor 2017

Raporti i IEA – Konsumi i naftës do arrijë 100 mln fuçi në ditë, Klevis Llaha/SCAN, 14 Qershor 2017

ERE miraton tarifën 25 l/m3 te transmetimit të gazit, Revista Monitor, 14 Qershor 2017

ERE miraton tarifën 25 l/m3 te transmetimit të gazit, Revista Monitor, 14 Qershor 2017

Kompanitë që s’kanë filluar ndërtimin e HEC-ve në gjykatë, Revista Monitor, 13 Qershor 2017

Kompanitë që s’kanë filluar ndërtimin e HEC-ve në gjykatë, Revista Monitor, 13 Qershor 2017

Optimizimi i kaskadës sjelle mijëra euro për arkën e KESH, Dr Lorenc Gordani, 10 Qershor 2017

Optimizimi i kaskadës sjelle mijëra euro për arkën e KESH, Dr Lorenc Gordani, 10 Qershor 2017

Ministria e Energjisë i hap rrugë HEC Kukur, Nertila Maho/SCAN, 11 Qershor 2017

Ministria e Energjisë i hap rrugë HEC Kukur, Nertila Maho/SCAN, 11 Qershor 2017

Tregu i energjive te rinovueshme ne rritjen te vazhdueshme, Dr. Lorenc Gordani, 11 Qershor 2017

Tregu i energjive te rinovueshme ne rritjen te vazhdueshme, Dr. Lorenc Gordani, 11 Qershor 2017

ERE shtyn hyrjen në fuqi për ne korrik të platformës online, Nertila Maho/SCAN, 09 Qershor 2017

ERE shtyn hyrjen në fuqi për ne korrik të platformës online, Nertila Maho/SCAN, 09 Qershor 2017

Skenarët e përfshirjes se Gazpromit ne gazsjellësin TAP, Dr. Lorenc Gordani, 09 Qershor 2017

Skenarët e përfshirjes se Gazpromit ne gazsjellësin TAP, Dr. Lorenc Gordani, 09 Qershor 2017

KESH hap procedurën e eksport-import te energjisë në pik, Nertila Maho/SCAN, 08 Qershor 2017

KESH hap procedurën e eksport-import te energjisë në pik, Nertila Maho/SCAN, 08 Qershor 2017

Tregu ballkanik i energjisë: nis projekti pilot mes BP dhe Italisë, Revista Monitor, 06 Qershor 2017

Tregu ballkanik i energjisë: nis projekti pilot mes BP dhe Italisë, Revista Monitor, 06 Qershor 2017

Tarifa nga burimet diellore dhe era ne 100 dhe 76 Euro/MWh, Dr. Lorenc Gordani, 07 Qershor 2017

Tarifa nga burimet diellore dhe era ne 100 dhe 76 Euro/MWh, Dr. Lorenc Gordani, 07 Qershor 2017

Industria nxjerrëse kryeson Indeksin e Çmimit të Prodhimit, Revista Monitor, 05 Qershor 2017

Industria nxjerrëse kryeson Indeksin e Çmimit të Prodhimit, Revista Monitor, 05 Qershor 2017

Autostrada energjetike Shqipëri – Kosovë mbush 1 vit pa punë, RTV KLAN, 05 Qershor 2017

Autostrada energjetike Shqipëri – Kosovë mbush 1 vit pa punë, RTV KLAN, 05 Qershor 2017

Shqipëria shkarkon rreth 9,4 milionë ton në vit CO2, Nertila Doko/SCAN, 05 Qershor 2017

Shqipëria shkarkon rreth 9,4 milionë ton në vit CO2, Nertila Doko/SCAN, 05 Qershor 2017

Bursa e Energjisë, a do jetë operacionale në 2018? Nertila Maho/SCAN Magazine, 04 Qershor 2017

Bursa e Energjisë, a do jetë operacionale në 2018? Nertila Maho/SCAN Magazine, 04 Qershor 2017

Humbjet qe shkaktohen për buxhetin nga mbyllja e tregut, by Dr Lorenc Gordani, 04 Qershor 2017

Humbjet qe shkaktohen për buxhetin nga mbyllja e tregut, by Dr Lorenc Gordani, 04 Qershor 2017

Firmoset projekti “Poseidon”, rivali i gazsjellësit “TAP”, Roel Korkuti/SCAN, 03 Qershor 2017

Firmoset projekti “Poseidon”, rivali i gazsjellësit “TAP”, Roel Korkuti/SCAN, 03 Qershor 2017

Mungese vizioni qe përkthehet ne humbje me miliona euro, by Dr Lorenc Gordani, 03 Qershor 2017

Mungese vizioni qe përkthehet ne humbje me miliona euro, by Dr Lorenc Gordani, 03 Qershor 2017

Gjykata lejon vazhdimin e ndërtimit të HEC-ve në Valbonë, nga Lajmi.net, 2 Qershor 2017

Gjykata lejon vazhdimin e ndërtimit të HEC-ve në Valbonë, nga Lajmi.net, 2 Qershor 2017

Asetet Albgaz te linjës teknik ekzistuese 264.5 km, Nertila Maho / SCAN, 02 Qershor 2017

Asetet Albgaz te linjës teknik ekzistuese 264.5 km, Nertila Maho / SCAN, 02 Qershor 2017

Marrëveshja PS-PD, Haki Mustafa drejtori i ri i OSHEE-së, Publikuar nga Top Channel, 02 Qershor 2017

Marrëveshja PS-PD, Haki Mustafa drejtori i ri i OSHEE-së, Publikuar nga Top Channel, 02 Qershor 2017

Potenciali ne energji diellore dhe eolike bazuar ne kostot e gjenerimit, Dr. Lorenc Gordani, 1 Qershor 2017

Potenciali ne energji diellore dhe eolike bazuar ne kostot e gjenerimit, Dr. Lorenc Gordani, 1 Qershor 2017

MEI i kërkoi ERE-s: Mos ndrysho tarifat, rëndësi strategjike, Nertila Maho/SCAN, 01 Qershor 2017

MEI i kërkoi ERE-s: Mos ndrysho tarifat, rëndësi strategjike, Nertila Maho/SCAN, 01 Qershor 2017

Koncesionet “lumë” – MEI shpall tenderin për “Lunikun”, Nertila Maho/SCAN, 31 Maj 2017

Koncesionet “lumë” – MEI shpall tenderin për “Lunikun”, Nertila Maho/SCAN, 31 Maj 2017

Prodhimi i energjisë drejt burimeve te rinovueshme diellore, Dr. Lorenc Gordani, 31 Maj 2017

Prodhimi i energjisë drejt burimeve te rinovueshme diellore, Dr. Lorenc Gordani, 31 Maj 2017

MEI, nxit investimet e qëndrueshme nga energjia diellore, Dr. Lorenc Gordani, 30 Maj 2017

MEI, nxit investimet e qëndrueshme nga energjia diellore, Dr. Lorenc Gordani, 30 Maj 2017

Internship on Energy Efficiency, Creative Business Solutions 25th May 2017

Internship on Energy Efficiency, Creative Business Solutions 25th May 2017

MEI, masa promovuese për zhvillimin e energjisë diellore, Dr. Lorenc Gordani, 28 Maj 2017

MEI, masa promovuese për zhvillimin e energjisë diellore, Dr. Lorenc Gordani, 28 Maj 2017

Hidrocentrali me konçesion. Hapet tenderi për projektin e Kalivaçit, Top Channel, 27 Maj 2017

Hidrocentrali me konçesion. Hapet tenderi për projektin e Kalivaçit, Top Channel, 27 Maj 2017

EuroElektra – Smart Solution, Video EuroElektra published on 24th May, 2017

EuroElektra – Smart Solution, Video EuroElektra published on 24th May, 2017

Ministria e Energjisë hap tenderin për koncesionin e Kalivaçit, Nertila Maho/SCAN, 26 Maj 2017

Ministria e Energjisë hap tenderin për koncesionin e Kalivaçit, Nertila Maho/SCAN, 26 Maj 2017

Gjergj Simaku: Nxisim prodhimin e energjisë nga dielli dhe era, ABC News, 25 maj 2017

Gjergj Simaku: Nxisim prodhimin e energjisë nga dielli dhe era, ABC News, 25 maj 2017

Rrugët – Qeveria në kërkim të “armatës” me konsulentë, Nertila Maho/SCAN, 25 Maj 2017

Rrugët – Qeveria në kërkim të “armatës” me konsulentë, Nertila Maho/SCAN, 25 Maj 2017

Samiti i Triestes – Rritje e investimeve dhe hapja e vende, Entela Barjamaj/SCAN, 25 Maj 2017

Samiti i Triestes – Rritje e investimeve dhe hapja e vende, Entela Barjamaj/SCAN, 25 Maj 2017

KFW jep 10 mln euro per investime ne furnizimin me ujë, Elisabeta Dosku/SCAN, 24 Maj 2017

KFW jep 10 mln euro per investime ne furnizimin me ujë, Elisabeta Dosku/SCAN, 24 Maj 2017

Bashke me HEC-et vërshojnë projektet e mëdha për parqe fotovoltaik, Revista Monitor, 24 Maj 2017

Bashke me HEC-et vërshojnë projektet e mëdha për parqe fotovoltaik, Revista Monitor, 24 Maj 2017

ERE rezon ankimin lidhur me tarifën e vjetër te OST-se, Nertila Maho/SCAN, 23 Maj 2017

ERE rezon ankimin lidhur me tarifën e vjetër te OST-se, Nertila Maho/SCAN, 23 Maj 2017

Kompania me 49 aksionerë fiton koncesionin e shërbimeve detare, Nertila Maho, 22 Maj 2017

Kompania me 49 aksionerë fiton koncesionin e shërbimeve detare, Nertila Maho, 22 Maj 2017

Tecnimont, e TEC-it Vlorë në gjyq me tatimet për detyrimet 2 mln/EUR, Revista Monitor, 23 Maj 2017

Tecnimont, e TEC-it Vlorë në gjyq me tatimet për detyrimet 2 mln/EUR, Revista Monitor, 23 Maj 2017

Salillari fiton koncesionin për terminalin e pasagjerëve në Tiranë, Revista Monitor, 22 Maj 2017

Salillari fiton koncesionin për terminalin e pasagjerëve në Tiranë, Revista Monitor, 22 Maj 2017

Dalin në ankand godinat e ish Universitetit Kristal për 950 mijë euro, Revista Monitor, 22 Maj 2017

Dalin në ankand godinat e ish Universitetit Kristal për 950 mijë euro, Revista Monitor, 22 Maj 2017

ESC Adriatik, Një Dimension i Ri Shpërfaqje ne Tregun e Energjisë! ESC-A, 21 Maj 2017

ESC Adriatik, Një Dimension i Ri Shpërfaqje ne Tregun e Energjisë! ESC-A, 21 Maj 2017

ERE refuzon licencimin e 2 operatorëve, miraton 5 të tjera, Nertila Maho/SCAN, 19 Maj 2017

ERE refuzon licencimin e 2 operatorëve, miraton 5 të tjera, Nertila Maho/SCAN, 19 Maj 2017

ERE vendos sa energji duhet ti sigurohet OSHEE nga KESH, Nertila Maho/SCAN, 18 Maj 2017

ERE vendos sa energji duhet ti sigurohet OSHEE nga KESH, Nertila Maho/SCAN, 18 Maj 2017

OST, Takimi i Nivelit të Lartë me Operatorët e disa Vende Anëtare të ENTSO-E, OST, 19 Maj 2017

OST, Takimi i Nivelit të Lartë me Operatorët e disa Vende Anëtare të ENTSO-E, OST, 19 Maj 2017

SHELL, në prag të finalizimit të marrëveshjes për bllokun 4 të naftës, Monitor, 17 Maj 2017

SHELL, në prag të finalizimit të marrëveshjes për bllokun 4 të naftës, Monitor, 17 Maj 2017

Tregu i gazit, gati plani për konsumatorët, Top Channel TV, Publikuar me date 14 Maj 2017

Tregu i gazit, gati plani për konsumatorët, Top Channel TV, Publikuar me date 14 Maj 2017

Marrëveshje me Kinën për hekurudhën Tiranë-Rinas-Durrës, Revista Monitor, 14 Maj 2017

Marrëveshje me Kinën për hekurudhën Tiranë-Rinas-Durrës, Revista Monitor, 14 Maj 2017

Investimeve: Shqipëria e treta në Evrope – Ndjek Kosova, Angelo Haruni/SCAN, 11 Maj 2017

Investimeve: Shqipëria e treta në Evrope – Ndjek Kosova, Angelo Haruni/SCAN, 11 Maj 2017

“Një brez – një rrugë” – Shqipëria e Kina firmosin MoU, Scan/Violeta Shqalsi, 14 Maj 2017

“Një brez – një rrugë” – Shqipëria e Kina firmosin MoU, Scan/Violeta Shqalsi, 14 Maj 2017

Ankesat në ERE – Në 2016 u paraqitën 957, shumica energji e pamatur, Nertila Maho/SCAN, 13/05/2017

Ankesat në ERE – Në 2016 u paraqitën 957, shumica energji e pamatur, Nertila Maho/SCAN, 13/05/2017

Bashkëpunimi Shqipëri – Kinë, 1000 biznesmenë kinezë në Shqipëri, që nga 2012-ta, Nertila Doko/SCAN, 12/05/2017

Bashkëpunimi Shqipëri – Kinë, 1000 biznesmenë kinezë në Shqipëri, që nga 2012-ta, Nertila Doko/SCAN, 12/05/2017

Energji nga era, zonat e preferuara Shëngjini dhe Karaburuni, Top Channel, 11 May 2017

Energji nga era, zonat e preferuara Shëngjini dhe Karaburuni, Top Channel, 11 May 2017

Skema mbështetëse për prodhimin e energjisë nga era dhe dielli – Qeveria përcakton tarifat, ja kostot dhe potenciali, Angelo Haruni/SCAN, 10/05/2017

Skema mbështetëse për prodhimin e energjisë nga era dhe dielli – Qeveria përcakton tarifat, ja kostot dhe potenciali, Angelo Haruni/SCAN, 10/05/2017

Teknologjia që bën diellin “të mos perëndojë asnjëherë”, EuroElektra, 24 Prill 2017

Teknologjia që bën diellin “të mos perëndojë asnjëherë”, EuroElektra, 24 Prill 2017

Lejet minerare – MEI hap procedurat për 15 zona në të gjithë vendin, Nertila Maho/SCAN, 08/05/2017

Lejet minerare – MEI hap procedurat për 15 zona në të gjithë vendin, Nertila Maho/SCAN, 08/05/2017

BB, projekti për energjinë – “50 mln euro tendera në gjashtëmujorin e dytë 2017”, Nertila Maho/SCAN, 09/05/2017

BB, projekti për energjinë – “50 mln euro tendera në gjashtëmujorin e dytë 2017”, Nertila Maho/SCAN, 09/05/2017

Qeveria kundër vendimit të gjykatës, nuk tërhiqet nga hidrocentralet mbi Vjosë, Syri Net, 04/05/2017

Qeveria kundër vendimit të gjykatës, nuk tërhiqet nga hidrocentralet mbi Vjosë, Syri Net, 04/05/2017

Transparenca në bursë – ERE konsultime për rregulloren e re, ja specifikat, Nertila Maho/SCAN, 07/05/2017

Transparenca në bursë – ERE konsultime për rregulloren e re, ja specifikat, Nertila Maho/SCAN, 07/05/2017

Fond për fasadat dhe termoizolimin e pallateve, Top Channel, 05/05/2017

Fond për fasadat dhe termoizolimin e pallateve, Top Channel, 05/05/2017

Çmimi i energjisë, biznesi kërkon uljen, Gazeta Dita, 04.05.2017

Çmimi i energjisë, biznesi kërkon uljen, Gazeta Dita, 04.05.2017

2 kompani shfaqin interes për zona të lira nafte e gazi, Revista Monitor, 04.05.2017

2 kompani shfaqin interes për zona të lira nafte e gazi, Revista Monitor, 04.05.2017

Spitalla zonë e lirë, ofrohen dy kompani shqiptare, Top Channel, 04 Maj 2017

Spitalla zonë e lirë, ofrohen dy kompani shqiptare, Top Channel, 04 Maj 2017

Samir Mane dhe Shefqet Kastrati blejnë 90% të aksioneve të INSIG JETË, Revista Monitor, 04/05/2017

Samir Mane dhe Shefqet Kastrati blejnë 90% të aksioneve të INSIG JETË, Revista Monitor, 04/05/2017

ERE: Nuk ndryshuam çmimet e energjisë, kompanitë kishin fitime të kënaqshme, Revista Monitor, 03/05/2017

ERE: Nuk ndryshuam çmimet e energjisë, kompanitë kishin fitime të kënaqshme, Revista Monitor, 03/05/2017

MEI-BERZH, memorandum për zhvillimin e energjisë diellore, Ora News, 03 May 2017

MEI-BERZH, memorandum për zhvillimin e energjisë diellore, Ora News, 03 May 2017

Rikonstruksion konvikteve – 2 mln euro shtesë për “Qytetin Studenti”, Elisabeta Dosku/SCAN, 02/05/2017

Rikonstruksion konvikteve – 2 mln euro shtesë për “Qytetin Studenti”, Elisabeta Dosku/SCAN, 02/05/2017

OSHEE importon 8.5 mln euro energji për majin, Devoll Hydropower skualifikohet në fazën e parë, Revista Monitor, 01/05/2017

OSHEE importon 8.5 mln euro energji për majin, Devoll Hydropower skualifikohet në fazën e parë, Revista Monitor, 01/05/2017

Dy koncesione të tjera – Hapet gara për HEC-et “Bushtrica 1” dhe Bushtrica 2”, Nertila Maho/SCAN, 30/04/2017

Dy koncesione të tjera – Hapet gara për HEC-et “Bushtrica 1” dhe Bushtrica 2”, Nertila Maho/SCAN, 30/04/2017

Pse reklamimi është i rëndësishëm në biznes? V. Hydi/SCAN, 29/04/2017

Pse reklamimi është i rëndësishëm në biznes? V. Hydi/SCAN, 29/04/2017

Qeveria akordon 300 mijë euro për tu mbrojtur nga Albanianbeg e Becchettit, Revista Monitor, 27/04/2017

Qeveria akordon 300 mijë euro për tu mbrojtur nga Albanianbeg e Becchettit, Revista Monitor, 27/04/2017

HEC-e dhe parqe fotovoltaikë – Pesë kërkesa të reja në MEI, ja vlera e investimit, Nertila Maho/SCAN, 28/04/2017

HEC-e dhe parqe fotovoltaikë – Pesë kërkesa të reja në MEI, ja vlera e investimit, Nertila Maho/SCAN, 28/04/2017

Impiantet fotovoltaike një teknologji me shume opsione përdorimi, Dr. Lorenc Gordani, 28 Prill 2017

Impiantet fotovoltaike një teknologji me shume opsione përdorimi, Dr. Lorenc Gordani, 28 Prill 2017

Afezolli, pengjet e mia për TAP-in, Top Channel, 26.04.2017

Afezolli, pengjet e mia për TAP-in, Top Channel, 26.04.2017

Business Conference: Inovacioni në projektim për zhvillimin e infrastrukturave të qëndrueshme, Tiranë, 10 – 11 maj 2017, Universiteti Politeknik i Tiranës

Business Conference: Inovacioni në projektim për zhvillimin e infrastrukturave të qëndrueshme, Tiranë, 10 – 11 maj 2017, Universiteti Politeknik i Tiranës

Prokurimet Publike ne Sektorin Energjetikë me 26 Prill 2017

Prokurimet Publike ne Sektorin Energjetikë me 26 Prill 2017

Zona bregdetare Shqiptare me potencial te larte për burimet e ripërtëritshme të energjisë, Dr. Lorenc Gordani, 26 Prill 2017

Zona bregdetare Shqiptare me potencial te larte për burimet e ripërtëritshme të energjisë, Dr. Lorenc Gordani, 26 Prill 2017

Një tjetër port karburantesh në Porto Romano, AIDA, 20/04/2017

Një tjetër port karburantesh në Porto Romano, AIDA, 20/04/2017

Forumi mbi Infrastrukturën dhe takime biznesi B2B me kompani italiane, ICE Tirana, 10/11 Maj 2017

Forumi mbi Infrastrukturën dhe takime biznesi B2B me kompani italiane, ICE Tirana, 10/11 Maj 2017

EuroElektra, çdo jave me 100 m2 panele për te përfituar nga energjia falas e diellit”, Ecs Adriatic, 24 Prill 2017

EuroElektra, çdo jave me 100 m2 panele për te përfituar nga energjia falas e diellit”, Ecs Adriatic, 24 Prill 2017

Prokurimet Publike ne Sektorin Energjetikë me 24 Prill 2017

Prokurimet Publike ne Sektorin Energjetikë me 24 Prill 2017

Solar Power is Smart Power by EuroElektra, Ecs Adriatic, 23 Prill 2017

Solar Power is Smart Power by EuroElektra, Ecs Adriatic, 23 Prill 2017

Kostot nga projektet e dështuara të energjisë, Revista Monitor, 23/04/2017

Kostot nga projektet e dështuara të energjisë, Revista Monitor, 23/04/2017

Tregu i energji një mundësi e re për prodhuesit dhe kompanitë, Dr. Lorenc Gordani, 23 Prill 2017

Tregu i energji një mundësi e re për prodhuesit dhe kompanitë, Dr. Lorenc Gordani, 23 Prill 2017

Prokurimet Publike ne Sektorin Energjetikë me 21 prill 2017

Prokurimet Publike ne Sektorin Energjetikë me 21 prill 2017

EuroElektra: Make Every Day, Earth Day! 22 Prill 2017

EuroElektra: Make Every Day, Earth Day! 22 Prill 2017

Planet Vendore, Gjermeni: Vitin e ardhshëm mbështetje financiare për 18 bashki, MZHU, 21 Prill 2017

Planet Vendore, Gjermeni: Vitin e ardhshëm mbështetje financiare për 18 bashki, MZHU, 21 Prill 2017

Si ta zerojmë faturën e energjisë elektrike me panele diellore? EuroElektra, 21 Prill 2017

Si ta zerojmë faturën e energjisë elektrike me panele diellore? EuroElektra, 21 Prill 2017

Në pritje të liberalizimit, tregu i energjisë zgjerohet edhe me 40 biznese të reja, Revista Monitor, 20/04/2017

Në pritje të liberalizimit, tregu i energjisë zgjerohet edhe me 40 biznese të reja, Revista Monitor, 20/04/2017

Projektet e Vogla nga Burime Fotovoltaike!

Projektet e Vogla nga Burime Fotovoltaike!

Kërkesat e para për impiante energjie diellore në Fier, Top Channel me 19 April 2017

Kërkesat e para për impiante energjie diellore në Fier, Top Channel me 19 April 2017

Miratohet ligji i ri për zonat e mbrojtura, rishikohen kontratat! Çfarë ndodh me HEC-et e subjektet e tjera, pavarësisht lejes mjedisore? SCAN, 19/04/2017

Miratohet ligji i ri për zonat e mbrojtura, rishikohen kontratat! Çfarë ndodh me HEC-et e subjektet e tjera, pavarësisht lejes mjedisore? SCAN, 19/04/2017

Nga fushë plehrash në impiant të përpunimit të mbetjeve e prodhimit të energjisë. Vepër unike në vend, Kryeministria, 18 Prill 2017

Nga fushë plehrash në impiant të përpunimit të mbetjeve e prodhimit të energjisë. Vepër unike në vend, Kryeministria, 18 Prill 2017

EuroElektra Sh.p.k. forcon bashkëpunimin strategjik me Fronius Österreich!

EuroElektra Sh.p.k. forcon bashkëpunimin strategjik me Fronius Österreich!

Energjia e rinovueshme, Shqipëria vlerësohet për ligjin, por kërkohet nxitje për investimet e huaja, Revista Monitor, 18/04/2017

Energjia e rinovueshme, Shqipëria vlerësohet për ligjin, por kërkohet nxitje për investimet e huaja, Revista Monitor, 18/04/2017

Forum Biznesi “Shqipëri – Ukrainë: Një hap përpara”, Aida, 07/04/2017

Forum Biznesi “Shqipëri – Ukrainë: Një hap përpara”, Aida, 07/04/2017

Hidrocentralet e reja – Gjashtë kërkesa të reja në MEI për qarkun e Elbasanit, Nertila Maho/SCAN, 14/04/2017

Hidrocentralet e reja – Gjashtë kërkesa të reja në MEI për qarkun e Elbasanit, Nertila Maho/SCAN, 14/04/2017

ERE kërkesë Kuvendit: Amendoni ligjin, na është cenuar pavarësia, Revista Monitor, 17/04/2017

ERE kërkesë Kuvendit: Amendoni ligjin, na është cenuar pavarësia, Revista Monitor, 17/04/2017

ERE: 10 hidrocentralet e reja në ndërtim, shtojnë kapacitetin prodhues me 31%, Monitor, 14/04/2017

ERE: 10 hidrocentralet e reja në ndërtim, shtojnë kapacitetin prodhues me 31%, Monitor, 14/04/2017

Bursa e Energjisë, Sekretariati: Janë shkelur afatet për krijimin e strukturës, Nertila Maho/SCAN, 13/04/2017

Bursa e Energjisë, Sekretariati: Janë shkelur afatet për krijimin e strukturës, Nertila Maho/SCAN, 13/04/2017

Zv/presidentja Parlamentit Europian: Ju lutem mos e prekni Vjosën, ndërtoni HEC-e të tjera, Monitor, 12/04/2017

Zv/presidentja Parlamentit Europian: Ju lutem mos e prekni Vjosën, ndërtoni HEC-e të tjera, Monitor, 12/04/2017

Konkursi Kombëtar Ide të Gjelbërta 2017

Konkursi Kombëtar Ide të Gjelbërta 2017

Prezantohet në Kuvend projektligji për ratifikimin e marrëveshjes me TAP, MEI, 10 Prill 2017

Prezantohet në Kuvend projektligji për ratifikimin e marrëveshjes me TAP, MEI, 10 Prill 2017

SHBA, kriteret për bursa studimi pasuniversitare dhe për doktoraturë. Afatet për aplikim, dokumentet dhe degët ku mund të studioni, Osman Dedja/SCAN, 09/04/2017

SHBA, kriteret për bursa studimi pasuniversitare dhe për doktoraturë. Afatet për aplikim, dokumentet dhe degët ku mund të studioni, Osman Dedja/SCAN, 09/04/2017

Zhvillohet ne Tirane Forumi Ekonomik Shqipëri-Hungari, Aida, 10 Prill 2017

Zhvillohet ne Tirane Forumi Ekonomik Shqipëri-Hungari, Aida, 10 Prill 2017

Fokus special te edukimi; Si të nxitet sektori që mund të krijojë 50 mijë vende pune, Monitor, 08/04/2017

Fokus special te edukimi; Si të nxitet sektori që mund të krijojë 50 mijë vende pune, Monitor, 08/04/2017

Beqiri: Interes në rritje për të investuar në Shqipëri, Aida, 06/04/2017

Beqiri: Interes në rritje për të investuar në Shqipëri, Aida, 06/04/2017

Raporti i “BB” për energjinë – Gjysma e familjeve shpenzojnë mbi 10% të të ardhurave, Roel Korkuti/SCAN, 04/04/2017

Raporti i “BB” për energjinë – Gjysma e familjeve shpenzojnë mbi 10% të të ardhurave, Roel Korkuti/SCAN, 04/04/2017

Enti Rregullator i Energjisë anuloi ndryshimin e çmimeve në të gjitha nivelet për 2017, Monitor, 07/04/2017

Enti Rregullator i Energjisë anuloi ndryshimin e çmimeve në të gjitha nivelet për 2017, Monitor, 07/04/2017

Energji nga dielli, vërshojnë kërkesat për investime, projekti i ri 2 mln euro në Fier, Monitor 07/04/2017

Energji nga dielli, vërshojnë kërkesat për investime, projekti i ri 2 mln euro në Fier, Monitor 07/04/2017

Ish-fushat e TransAtlantik – “Albpetrol”: Për shprehje interesi edhe blloqet në det, Nertila Maho/SCAN, 05/04/2017

Ish-fushat e TransAtlantik – “Albpetrol”: Për shprehje interesi edhe blloqet në det, Nertila Maho/SCAN, 05/04/2017

Gjiknuri-Schutz në Orikum, nis ndërtimi i nënstacionit të ri elektrik, Monitor, 05/04/2017

Gjiknuri-Schutz në Orikum, nis ndërtimi i nënstacionit të ri elektrik, Monitor, 05/04/2017

Grupi i Drejtorëve Ekzekutivë të Bankës Botërore thekson të ardhmen e Shqipërisë në shkëmbimin rajonal të energjisë, 2017-03-31

Grupi i Drejtorëve Ekzekutivë të Bankës Botërore thekson të ardhmen e Shqipërisë në shkëmbimin rajonal të energjisë, 2017-03-31

2.1 mln euro për “Velçën” – “Pennine” nis procedurën e investimit, do shpojë dy puse, Roel Korkuti/SCAN, 05/04/2017

2.1 mln euro për “Velçën” – “Pennine” nis procedurën e investimit, do shpojë dy puse, Roel Korkuti/SCAN, 05/04/2017

HEC-et mbi Shushicë – Bashkimi i tre kompanive merr koncesionin 18 mln euro, Nertila Maho/SCAN 04/04/2017

HEC-et mbi Shushicë – Bashkimi i tre kompanive merr koncesionin 18 mln euro, Nertila Maho/SCAN 04/04/2017

Investimet e huaja direkte, Beqiri: 1 mld euro, nivel rekord, konfirmohet trendi rritës, Tv Scan, 02/04/2017

Investimet e huaja direkte, Beqiri: 1 mld euro, nivel rekord, konfirmohet trendi rritës, Tv Scan, 02/04/2017

Ndodh për herë të parë/Energjia, “lokomotiva” e zhvillimit ekonomik në 2016-n, Gazeta Tema, 3 Prill, 2017

Ndodh për herë të parë/Energjia, “lokomotiva” e zhvillimit ekonomik në 2016-n, Gazeta Tema, 3 Prill, 2017

Rritje e përkohshme e biznesit të HEC-eve, Revista Monitor, Blerina Hoxha, 01/04/2017

Rritje e përkohshme e biznesit të HEC-eve, Revista Monitor, Blerina Hoxha, 01/04/2017

Tregu i energjisë në pritje të bursës, Revista Monitor, 01/04/2017

Tregu i energjisë në pritje të bursës, Revista Monitor, 01/04/2017

OST sh.a. antarësohet me të drejta të plota në ENTSO-E, OST, 31/03/2017

OST sh.a. antarësohet me të drejta të plota në ENTSO-E, OST, 31/03/2017

Shqipëria behet pjese e organizatës evropiane te operatoreve të transmetimit te energjisë elektrike, Njoftim OST, 30/3/2017

Shqipëria behet pjese e organizatës evropiane te operatoreve të transmetimit te energjisë elektrike, Njoftim OST, 30/3/2017

Shtyhet afati i mbrojtjes së posaçme për investitorët e huaj! SCAN 29/03/2017

Shtyhet afati i mbrojtjes së posaçme për investitorët e huaj! SCAN 29/03/2017

Shqipëria prodhoi 7.1 miliardë kWh energji elektrike gjatë vitit 2016, Revista Monitor, 26.03.2017

Shqipëria prodhoi 7.1 miliardë kWh energji elektrike gjatë vitit 2016, Revista Monitor, 26.03.2017

HEC-i “Guri i Bardhë”- MEI miraton koncesionin e radhës 5.8 milionë euro, Nertila Maho/SCAN, 28/03/2017

HEC-i “Guri i Bardhë”- MEI miraton koncesionin e radhës 5.8 milionë euro, Nertila Maho/SCAN, 28/03/2017

Shqipëria nuk arrin dot objektivin për energjinë e rinovueshme deri në vitin 2020, E.Sh/Shekulli me 24 Mars 2017

Shqipëria nuk arrin dot objektivin për energjinë e rinovueshme deri në vitin 2020, E.Sh/Shekulli me 24 Mars 2017

Projektet e turizmit – MZHETTS hap thirrjen e parë të 2017, fond 25 mln lekë, Nertila Maho/SCAN, 25/03/2017

Projektet e turizmit – MZHETTS hap thirrjen e parë të 2017, fond 25 mln lekë, Nertila Maho/SCAN, 25/03/2017

Shqipëria për here te parë që nga 2010 i rikthet eksportit te energjisë, Dr Lorenc Gordani, 26 Mars 2017

Shqipëria për here te parë që nga 2010 i rikthet eksportit te energjisë, Dr Lorenc Gordani, 26 Mars 2017

Firmoset “Velça” -“Pennine” e merr për 6 vjet, do fillojë me dy puse, Roel Korkuti/SCAN, 24/03/2017

Firmoset “Velça” -“Pennine” e merr për 6 vjet, do fillojë me dy puse, Roel Korkuti/SCAN, 24/03/2017

Sektori energjike shqiptare drejt “çlirimit” nga dominimi publik, Dr. Lorenc Gordani, 25 Mars 2017

Sektori energjike shqiptare drejt “çlirimit” nga dominimi publik, Dr. Lorenc Gordani, 25 Mars 2017

Gjendet zgjidhja për TEC-in e Vlorës, Tv Klan, 20.03.2017

Gjendet zgjidhja për TEC-in e Vlorës, Tv Klan, 20.03.2017

Energji nga era, parku i parë do ndërtohet në Tepelenë, Top Channel me 23 Mars 2017

Energji nga era, parku i parë do ndërtohet në Tepelenë, Top Channel me 23 Mars 2017

Shqipëria drejt një Qasje me Përparësi ne Mbështetje te Energjive te Rinovueshme, by Dr. Lorenc Gordani, 23 Mars 2017

Shqipëria drejt një Qasje me Përparësi ne Mbështetje te Energjive te Rinovueshme, by Dr. Lorenc Gordani, 23 Mars 2017

Two 2 MW hydropower plants to be built along Tirana’s Erzen River, Scan Tv, 22/03/2017

Two 2 MW hydropower plants to be built along Tirana’s Erzen River, Scan Tv, 22/03/2017

Dëgjesë publike për hidrocentralet e vegjël, Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, me 21 Mars 2017

Dëgjesë publike për hidrocentralet e vegjël, Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, me 21 Mars 2017

Alsat, në ankandin e dytë, çmimi zbret ne 80 mijë euro, Revista Monitor, 20/03/2017

Alsat, në ankandin e dytë, çmimi zbret ne 80 mijë euro, Revista Monitor, 20/03/2017

Investitorët në pritje, Revista Monitor, 18 Mars 2017

Investitorët në pritje, Revista Monitor, 18 Mars 2017

Plani për uljen e CO2, Scan Tv, 17.03.2017

Plani për uljen e CO2, Scan Tv, 17.03.2017

Punimet e Asamblesë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit për EJL, KK, 18 Mars 2017

Punimet e Asamblesë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit për EJL, KK, 18 Mars 2017

FSHZH hap tenderat per 10 projektet qe kushtojne 82 mln euro, ACP, 17-03-2017

FSHZH hap tenderat per 10 projektet qe kushtojne 82 mln euro, ACP, 17-03-2017

Mbahet seanca e dyte përgatitore e HEC Poçem, ECO Albania, 15 Mars 2017

Mbahet seanca e dyte përgatitore e HEC Poçem, ECO Albania, 15 Mars 2017

ERE miraton vendimin për anëtarësimin e plote te OST ne ENTSO-E, OST, 16 Mars 2017

ERE miraton vendimin për anëtarësimin e plote te OST ne ENTSO-E, OST, 16 Mars 2017

“Phoenix Petrolium” humbet kërkimin e naftës në burimin e Amonices, Tv Klan, 11/03/2017

“Phoenix Petrolium” humbet kërkimin e naftës në burimin e Amonices, Tv Klan, 11/03/2017

Nuk do ketë rritje të energjisë për familjarët, Shqiptarja.com, 09.03.2017

Nuk do ketë rritje të energjisë për familjarët, Shqiptarja.com, 09.03.2017

240 mijë $ mbajnë peng arbitrazhin me “Bankers Petrolium”, TV Klan, 09/03/2017

240 mijë $ mbajnë peng arbitrazhin me “Bankers Petrolium”, TV Klan, 09/03/2017

Transportet kërkojnë prishje kontrate për koncesionin e terminalëve në Durrës; Koncesionari fitoi 3 mln euro në 2015, Revista Monitor, 08/03/2017

Transportet kërkojnë prishje kontrate për koncesionin e terminalëve në Durrës; Koncesionari fitoi 3 mln euro në 2015, Revista Monitor, 08/03/2017

Emigranti ndërton rrugën e fshatit Vinjollë, banorët: E faltë Zoti! Nga Julian Hila, Shqiptarja.com, 03 Mars 2017

Emigranti ndërton rrugën e fshatit Vinjollë, banorët: E faltë Zoti! Nga Julian Hila, Shqiptarja.com, 03 Mars 2017

OSHEE importon energji për marsin, Revista Monitor, 01.03.2017

OSHEE importon energji për marsin, Revista Monitor, 01.03.2017

Transparenca dhe llogaridhënia në industrinë nxjerrëse në Shqipëri, ACERC, 27 Shkurt 2017

Transparenca dhe llogaridhënia në industrinë nxjerrëse në Shqipëri, ACERC, 27 Shkurt 2017

Albania according to the Economic Reform 2017-2019

Albania according to the Economic Reform 2017-2019

Panairi i 6të Ndërkombëtar Constructions Ndërtime & 3të Klimathermika, 7-9 Prill 2017, Pallati I Kongreseve

Panairi i 6të Ndërkombëtar Constructions Ndërtime & 3të Klimathermika, 7-9 Prill 2017, Pallati I Kongreseve

Authority of energy postpone the new tariffs for hydropower by Dr Lorenc Gordani, 04th January 2017

Authority of energy postpone the new tariffs for hydropower by Dr Lorenc Gordani, 04th January 2017

Climate change effects on water use for energy industry by Dr Lorenc Gordani, 09th December 2016

Climate change effects on water use for energy industry by Dr Lorenc Gordani, 09th December 2016

Albania Adopt New Support Measures in Renewables by Dr Lorenc Gordani, 29th November 2016

Albania Adopt New Support Measures in Renewables by Dr Lorenc Gordani, 29th November 2016

Government confirms the rescission of HPP “Katundi i Ri” on the Black Drin River by Dr Lorenc Gordani, 27th November 2016

Government confirms the rescission of HPP “Katundi i Ri” on the Black Drin River by Dr Lorenc Gordani, 27th November 2016

Albania Delayed Approval of the Regulation on Access to DSO, Dr Lorenc Gordani, 16 Sept 2016

Albania Delayed Approval of the Regulation on Access to DSO, Dr Lorenc Gordani, 16 Sept 2016

Why Choose Us

Deep Analytical Skills
Deep Analytical Skills The market analyse requires a great deal of empirical data, in guiding d...
Energy Regulation
Energy Regulation Energy issues have been and will always be dominated by regulatory consider...
Energy Markets
Energy Markets Incumbent upon any decision-making regarding energy-related factors, one must co...
Business Practices
Business Practices An entity that is conducting business in the energy sector has a number of r...
Litigation Support
Litigation Support Once an energy-related issue escalates to the point of litigation, a very sp...
Energy Technologies
Energy Technologies In the current energy sector, the predominant driving force changing the en...

OUR FACTS

99
Projects
99
Publications
99
Reports
99
Conferences

We are Associated with

Latest blogs

Procesi i auditimit baza për rritjen e efiçiencës së energjisë
29 Prill, 2018
Procesi i auditimit baza për rritjen e efiçiencës së energjisë Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Efiçienca energje
Auditimi i energjisë dhe opsionet e vendosjes në praktikë
19 Prill, 2018
Auditimi i energjisë dhe opsionet e vendosjes në praktikë Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Auditet e energjisë ja
Sektori i energjisë drejt menaxhimit te nivelit te larte
18 Prill, 2018
Sektori i energjisë drejti menaxhimit te nivelit te larte Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Ne momentin aktuale si
Përmirësimi i klimës së biznesit për një zhvillim të qëndrueshëm
8 Prill, 2018
Përmirësimi i klimës së biznesit për një zhvillim të qëndrueshëm Autori: Dr. Lorenc Gordani Publikuar, me 8 prill 2018 Sistemi energjetik sot është
Normat dhe standardet për impiantet fotovoltaike
3 Prill, 2018
Normat dhe standardet për impiantet fotovoltaike Dr. Lorenc Gordani, 3 Prill 2018 Burimi i energjisë fotovoltaike, lidhur me karakteristikat specifike t
Hapat për krijimin e bursës së energjisë
2 Prill, 2018
Hapat për krijimin e bursës së energjisë 30/03/2018 Revista Monitor Intervistë me Dr. Nickolas Frydas: Specialist i Lartë i Energjisë i IFC dhe Menaxher
Prodhimi i energjisë drejt burimeve diellore
1 Prill, 2018
Prodhimi i energjisë drejt burimeve diellore Dr. Lorenc Gordani, 01 Prill 2018 Prodhimi i energjisë elektrike në Shqipëri është i bazuar ekskluzivisht n
Politika Kombëtare për Efiçiencën e Energjisë
1 Prill, 2018
Politika Kombëtare për Efiçiencën e Energjisë Përgatiti: Dr. Lorenc Gordani Me 1 Prill 2018 Eficienca energjetike është një instrument strategjike. P

Contact Us

  • Contact us on the detail given below

  • EuroElektra Building, Rr. Prush, C.P. 1041, Vaqarr, Tirana (Tr) Albania
  • Phone: +355683076488
  • Email: esco@albaniaenergy.org
  • Website: www.euroelektra.al/