EuroElektra ju fton ne Panairin “Work & Study”

EuroElektra ju fton ne Panairin “Work & Study”

Aktivitetet, Informim, Përfaqësim
EuroElektra ju fton te bëheni pjese e Panairit "Work & Study" Më datat  28-29-30 mars 2018, në ambientet e Pallatit të  Kongreseve në Tiranë, do të zhvillohet edicioni i 9-të i Panairit "Work & Study",  i cili është një eveniment ku shpalosen mundësitë më të mira për studim dhe kërkesat aktuale të tregut të punës. Në këtë Panair, krahas ekspozimeve të kompanive më të mëdha të punëdhënësve ne Tirane, si dhe institucioneve të edukimit arsimor kombëtar e ndërkombëtar, do të jete pjesëmarrëse edhe kompania EuroElektra sh.p.k. Cilido i interesuar për punësim ose praktika është i mirëpritur te na vizitoje pranë stendës tone. Në këtë edicion, “Work & Study” synon të hedhë një strategji të re në tregun e punës dhe të studimit, duke dëshmuar rrugën se si brezi i ri…
Read More