Ahmetaj fton biznesin austriak të investojë në Shqipëri

Ahmetaj fton biznesin austriak të investojë në Shqipëri

Aktivitetet, Informim, Përfaqësim
Klima e biznesit, Ahmetaj fton biznesin austriak të investojë në Shqipëri Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj, u shpreh gjatë një mëngjesi pune me sipërmarrës austriakë në vendin tonë, se ndonëse volumet tregtare janë rritur gjatë vitit që lame pas, janë përsëri nën potencialin e mundshëm. Po sipas Ahmetajt, ky vit është i rëndësishëm edhe në aspektin politik duke patur parasysh perspektivën europiane të vendit me hapjen e negociatave. Investimet austriake në vendin tonë janë rreth 400 milionë euro nga mbi 50 kompani. Ndërkohë investimet austriake në Shqipëri janë disa herë më të ulëta se ato në Kroaci, Bosnje apo Slloveni. Violeta Shqalsi/SCAN Source: Klima e biznesit, Ahmetaj fton biznesin austriak të investojë në Shqipëri Disclaimer: The authorship and the opinion expressed pertain to their authors. While all the…
Read More