Prodhoni energji nga panelet diellore për konsum vetjak? Ja si do veproni për të shitur tepricat

Prodhoni energji nga panelet diellore për konsum vetjak? Ja si do veproni për të shitur tepricat

Informim
Prodhoni energji nga panelet diellore për konsum vetjak? Ja si do veproni për të shitur tepricat Jeni një familje apo biznes që keni instaluar impiant fotovoltaik për konsum vetijak dhe prodhoni me shumë sesa keni nevojë? Pjesën tepër ju mund ta shisni tek Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sapo të miratohet metodologjia që do të nxjerrë edhe çmimin me të cilën do të trajtohet ky kontigjent. Burime pranë Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë thanë për Monitor se metodologjia është akoma duke u punuar dhe pritet të miratohet së shpejti duke i hapur më pas rrugë përfitimit të këtij grupi prodhuesish. Çmim i ndryshëm sipas llojit të prodhuesit Enti Rregullator i Energjië miratoi në verën e vitit të kaluar çmimin për një grup të veçante prodhuesish që janë ata me…
Read More