A është e gatshme ekonomia sot për te diversifikuar? Dr. Lorenc Gordani, 14 Tetor 2017

A është e gatshme ekonomia sot për te diversifikuar? Dr. Lorenc Gordani, 14 Tetor 2017

Artikuj, Hulumtimet, Përfaqësim, Publikime
A është e gatshme ekonomia shqiptare sot për te diversifikuar burimet e saj? Nga Dr. Lorenc Gordani, 14 Tetor 2017 Zhvillimi i sektorit energjetike ndodhet ne një moment thelbësore ne parcaktimin e trajektores se tij për te paktën 15-20 vitet e ardhshme. Energjia ka qene gjithmonë një teme e hapur debati, pasi ne te vërtet opsionet ne tavoline janë gjithmonë me shume se një, por një nder te pakta aspekte qe te gjithë duket se bien dakord është se duhet bere diçka për te diversifikuar prodhimin e energjisë edhe ne Shqipëri. Sa me sipër tashme është ligjëruar si një nga prioritet e sektorit publik, por mbi te gjitha gjene interesin dhe mbështetjen edhe te vet sektorit private. Sot ne praktike, jo vetëm bizneset por edhe qytetaret, nëse duan edhe me…
Read More