EuroElektra, konkurrence me cilësinë dhe çmimin me të mire, ESC Adriatic, 30 Shtator 2017

EuroElektra, konkurrence me cilësinë dhe çmimin me të mire, ESC Adriatic, 30 Shtator 2017

Artikuj, Informim, Përfaqësim, Publikime
EuroElektra, konkurrence me cilësinë dhe çmimin me të mire, ESC Adriatic, 30 Shtator 2017 Historiku EuroElektra e nisi aktivitetin e saj në vitin 2008 me impiantet e para elektrike për klientët që kërkonin cilësi dhe standarde europiane, produkte të cilësisë së lartë dhe markat më të mira në tregun ndërkombëtar. Kërkesa për produktet dhe shërbimin cilësor e nxiti themeluesin e kompanisë EuroElektra të sjellë në tregun shqiptar brandet më të mira të sektorit elektrik, të zgjerojë gamën e shërbimeve të ofruara dhe të ofrojë cilësi të lartë me çmim konkurrues. Një politikë e tillë, ndjekur që në zanafillën e saj, i siguroi EuroElektrës suksesin e garantuar dhe rritjen me hapa të sigurtë. Në vitin 2010 EuroElektra u regjistrua si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, një ndërmarrje e re por shumë…
Read More