MEI jep me koncesion hidrocentralin e Lunikut për 6 milionë euro, Revista Monitor, 31 Korrik 2017

MEI jep me koncesion hidrocentralin e Lunikut për 6 milionë euro, Revista Monitor, 31 Korrik 2017

Informim
Victoria Invest fiton një tjetër koncesion, MEI i jep hidrocentralin e Lunikut për 6 milionë euro, Revista Monitor, 31 Korrik 2017 Kompania Victoria Invest është fituesja e koncesionit për ndërtimin e hidrocentralit të Lunikut të shpallur nga Ministria e Energjisë dhe Industrisë (MEI) në fund të majit. Sipas njoftimit të bërë nga (MEI) oferta e bërë nga bashkimi i shoqërive Victoria Invest Internacional sh.p.k dhe Victoria Invest sh.p.k është ajo që përmbush edhe kriteret e vendosura për këtë garë. Interes për hidrocentralin e Lunikut shprehën edhe dy kompani të tjera ku, e para shoqëria “Restaurim Gurra – Kaca” sh.p.k nuk ka dorëzuar dokumentacionin e nevojshëm, kurse e dyta bashkimi i bashkimi i përkohshëm i shoqërive “Fondi Erpa” sh.p.k. dhe “Osmani” sh.p.k nuk përmbushin kapacitetin ekonomik dhe financiar të specifikuar në…
Read More