Video e Panairit te Energjisë ne Tirana Expo Center, ESC Adriatic, 21 Korrik 2017

Video e Panairit te Energjisë ne Tirana Expo Center, ESC Adriatic, 21 Korrik 2017

* Me kryesore, Aktivitetet, Informim, Përfaqësim
Video e Plot e Panairit te Energjisë ne Tirana Expo Center, ESC Adriatic, 21 Korrik 2017 [embed]https://www.youtube.com/watch?v=P_p1TnGUirc&list=LLYqM4bM4yLuRA8ZqMSWthPg[/embed] EuroElektra është kompani distributore e markave ndërkombëtare në sektorin elektrik e themeluar në qershor të vitit 2008, frymëzuar nga kërkesa e tregut për produkte dhe shërbime cilësor dhe e nxitur nga dëshira për të ofruar më të mirën, mbështetur në mënyre te barasvlershme ne tre faktorët: Produkt - Cilësi - Çmim. Për me shume mund te gjeni videon e plot te Panairit te Energjisë ne Tirana Expo Center ne te cilën kompania jone prezantoi një pjese te produkteve dhe shërbimeve me inovative aktualisht ne treg. Stende e cila nder te tjera shikoi edhe interesin e ministrit te energjisë z. Damian Gjiknuri. Jeni te mirëpritur te na vizitoni dhe merrni kontakte direkt me produktet…
Read More
Hapet gara e koncesionit te Hec Bushtrica 4, Revista Monitor, publikuar me 21 Korrik 2017

Hapet gara e koncesionit te Hec Bushtrica 4, Revista Monitor, publikuar me 21 Korrik 2017

Informim
Rama ndaloi tenderët, po koncesionet? Hapet gara për Bushtrica 4, Revista Monitor, 21 Korrik 2017 Ministria e Energjisë dhe Industrisë ka vendosur të plotësojë ciklin e katër koncesioneve mbi lumin e Bushtricës duke hapur së fundmi garën për hidrocentralin e fundit. Sipas dokumenteve të publikuar pranë Agjencisë së Prokurimit Publik bëhet me dije se ky koncesion do të jetë për Bushtrica 4 dhe përfshin shfrytëzimin e pellgut ujor të lumit me të njëjtin emër, në kuotën e 820 metra mbi nivelin e detit deri në 1336 metra mbi nivelin e detit. Operatorët e interesuar duhet të shprehin interes deri më 21 gusht 2017 dhe pjesën më të madhe të pikëve e zë fuqia e instaluar dhe më pas vijnë tarifa koncesionare dhe analiza ekonomike dhe financiare. Bushtrica 1 dhe 2…
Read More