Oshee garanton furnizimin me energji elektrike për sezonin turistik, Njoftim për shtyp, 04 Korrik 2017

Oshee garanton furnizimin me energji elektrike për sezonin turistik, Njoftim për shtyp, 04 Korrik 2017

Informim
Oshee garanton furnizimin me energji elektrike për sezonin turistik, Oshee, 04 Korrik 2017 Masat dhe numrat e kontaktit për bregdetin Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka marrë të gjitha masat për të garantuar furnizimin normal për abonentët, dhe në kuadër të sezonit turistik veror, ka ngritur grupet e gatishmërisë përgjatë bregdetit, nga Velipoja deri në Ksamil (përfshi pjesën e liqenit të Ohrit dhe Prespës). Pas përfundimit të fazës së kryerjes së remonteve gjatë pranverës, OSHEE ka në fokus menaxhimin e furnizimit me drita të zonave bregdetare, duke vendosur 86 punonjës shtesë, për t’iu ardhur në ndihmë drejtorive përkatëse që mbulojnë njësitë turistike. Gjithsej, në të gjithë vendin, janë vendosur 1800 punonjës, në gatishmëri të plotë 24 orë, pranë fidrave, kabinave të tensionit të mesëm dhe të ulët (TM/TU) që…
Read More
Informacion mbi tregtimin e energjisë elektrike, Njoftim për shtyp, me date 3 Korrik 2017

Informacion mbi tregtimin e energjisë elektrike, Njoftim për shtyp, me date 3 Korrik 2017

Informim
Informacion mbi Tregtimin e Energjisë Elektrike, Njoftim për shtyp, 3 Korrik 2017 Niveli i Fierzës në fund të muajit Prill, periudhë kur dhe krijohet rezerva energjetike, paraqitej në 278.6 m ose rreth 16 m më i ulët se sa niveli në të njëjtën periudhë të 2016 ose 10 m më i ulët se niveli për të njëjtën periudhë të 5 viteve të fundit. Rezerva energjetike në rezervuarin e Fierzës për muajin Prill 2017 paraqitej me një defiçit prej rreth 700 GWh krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2016. Si rrjedhojë e situatës OSHEE realizoi blerje energjie nga importi në Maj në masën e 173 269 MWh. OSHEE gjatë drejtimit nga administratori teknik ndërpreu importin e energjisë përgjatë gjithë muajit Qershor, ndonëse do duhej të vazhdonte importin për të mos…
Read More