EuroElektra – Smart Solution, Video EuroElektra published on 24th May, 2017

EuroElektra – Smart Solution, Video EuroElektra published on 24th May, 2017

Aktivitetet, Artikuj, Informim, Përfaqësim
EuroElektra - Smart Solution, Video EuroElektra published on 24th May, 2017 [embed]https://www.youtube.com/watch?v=FMRXjmcjEV0[/embed] EuroElektra Sh.p.k është kompani distributore e markave ndërkombëtare në sektorin elektrik e themeluar në qershor të vitit 2008, frymëzuar nga kërkesa e tregut për produkte dhe shërbim cilësor dhe nxitur nga dëshira për të ofruar më të mirën bazuar në faktorët e barasvlershëm: Produkt – Cilësi – Çmim. [the-post-grid id="3897" title="Most Read"]
Read More