Marrëveshje me Kinën për hekurudhën Tiranë-Rinas-Durrës, Revista Monitor, 14 Maj 2017

Marrëveshje me Kinën për hekurudhën Tiranë-Rinas-Durrës, Revista Monitor, 14 Maj 2017

Informim
Marrëveshje me Kinën për hekurudhën Tiranë-Rinas-Durrës, Revista Monitor, 14 Maj 2017 Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës Sokol Dervishaj, ka marrë pjesë në forumin e nivelit të lartë të zhvilluar në Kinë, “Një brez, një rrugë”, që u mbajt në kujdesin e Presidentit të Republikës Popullore të Kinës Xi Jingpin. Në këtë forum të nivelit të lartë me të pranishëm krerë shtetesh nga 27 vende të ndryshme të botës, Ministri Dervishaj dhe Drejtori i Komitetit Kombëtar për Zhvillim dhe Reforma He Lifeng, nënshkruan Memorandumin e bashkëpunimit mes 2 shteteve, me fokus forcimin e mëtejshëm të bashkëpunimit në fushat e transportit, infrastrukturës dhe aspektin financiar. Ministri Dervishaj tha se marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Kinës, janë në një nivel shumë të mirë politik, por duhet të bëhet më shumë në forcimin e raporteve…
Read More