Prokurimet Publike ne Sektorin Energjetikë me 26 Prill 2017

Objekti i tenderit: Mbikqyrja e punimeve per objektin e rehabilitimit te impjantit 110 kV te N/Stacionit Laç 2 dhe rikonstruksioni i linjes TL 110 kV Laç 1 – Laç 2

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Operatori i Sistemit te Transmetimit OST  | Data e hapjes: 26-04-2017 Ora : 08:30  | Data e mbylljes: 08-05-2017 Ora : 10:00  | Numri i referencës: REF-08985-04-25-2017  | Fondi limit: 2,262,442.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Rikonstruksion kabinash dhe rrjet TU ABC ne Tepelene

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Drejtoria Rajonale e OSHEE Gjirokaster  | Data e hapjes: 26-04-2017 Ora : 10:00  | Data e mbylljes: 19-05-2017 Ora : 12:00  | Numri i referencës: REF-08977-04-25-2017  | Fondi limit: 33,452,422.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Furnizim dhe vendosje Kabina parafabrikat 20/0.4 KV

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Bashkia Fier  | Data e hapjes: 26-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 02-05-2017 Ora : 11:00  | Numri i referencës: REF-08957-04-25-2017  | Fondi limit: 900,000.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Blerje automjetesh

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Enti Rregullator i Energjise  | Data e hapjes: 26-04-2017 Ora : 09:00  | Data e mbylljes: 24-05-2017 Ora : 10:00  | Numri i referencës: REF-08892-04-25-2017  | Fondi limit: 13,460,000.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: “ Blerje materialesh elektrike“

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Bashkia Berat  | Data e hapjes: 25-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 04-05-2017 Ora : 10:00  | Numri i referencës: REF-08540-04-24-2017  | Fondi limit: 1,636,342.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Rikonstruksion linje TM, kabine elektrike dhe rrjet TU me percjelles te tipit ABC, Fideri Dropull i Siperm, Gjirokaster

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Drejtoria Rajonale e OSHEE Gjirokaster  | Data e hapjes: 25-04-2017 Ora : 10:00  | Data e mbylljes: 19-05-2017 Ora : 12:00  | Numri i referencës: REF-08637-04-24-2017  | Fondi limit: 72,943,288.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Ndertim i rrjetit te ri elektrik 20 kV ne Fushe Kruje, Kolektori TM (Punetori)”.

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike  | Data e hapjes: 25-04-2017 Ora : 10:00  | Data e mbylljes: 17-05-2017 Ora : 15:00  | Numri i referencës: REF-08646-04-24-2017  | Fondi limit: 61,751,273.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Disclaimer: While every effort has been made to ensure the accuracy of this publication, it is not intended to provide legal advice as individual situations will differ and should be discussed with an expert and/or lawyer. For specific technical or legal advice on the information provided and related topics, please contact the author at the “esco@albaniaenergy.org”.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.