Prokurimet Publike ne Sektorin Energjetikë me 21 prill 2017

Objekti i tenderit: Dhenia me koncesion e ndërtimit të landfillit, inceneratorit dhe rehabilitimi i vend depozitimeve ekzistuese tiranë

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave  | Data e hapjes: 20-04-2017 Ora : 12:00  | Data e mbylljes: 12-06-2017 Ora : 11:00  | Numri i referencës: REF-07295-04-19-2017  | Fondi limit: 0.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Sherbim per zbulim, germim, shkriferim dhe ngarkim i reres bituminoze

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier  | Data e hapjes: 21-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 02-05-2017 Ora : 09:00  | Numri i referencës: REF-07698-04-20-2017  | Fondi limit: 3,680,000.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: “Konsulence financiare dhe fiskale ne fushën e aktivitetit te shoqërisë Eco Tirana sh.a”.

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: ECO Tirana  | Data e hapjes: 21-04-2017 Ora : 10:00  | Data e mbylljes: 02-05-2017 Ora : 11:00  | Numri i referencës: REF-07664-04-20-2017  | Fondi limit: 3,983,333.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Blerje Karburanti

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Sh.A Ujesjelles Fshat Elbasan  | Data e hapjes: 21-04-2017 Ora : 10:30  | Data e mbylljes: 02-05-2017 Ora : 14:00  | Numri i referencës: REF-07726-04-20-2017 | Fondi limit: 1,644,360.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Blerje karburant për nevoja të shkollës speciale ”Luigj Gurakuqi”, Tiranë.

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Shkolla Luigj Gurakuqi Tirane  | Data e hapjes: 21-04-2017 Ora : 00:00  | Data e mbylljes: 02-05-2017 Ora : 11:00  | Numri i referencës: REF-07676-04-20-2017 | Fondi limit: 833,333.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Blerje Karburanti per Ujitje Kullim Bashkia Kuçove

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Bashkia Kucove  | Data e hapjes: 21-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 30-04-2017 Ora : 16:00  | Numri i referencës: REF-07667-04-20-2017  | Fondi limit: 2,865,920.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Blerje Karburanti

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Bashkia Kucove  | Data e hapjes: 21-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 30-04-2017 Ora : 16:00  | Numri i referencës: REF-07590-04-20-2017  | Fondi limit: 966,500.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Blerje karburant per shoqerine Ujesjelles Sh.a Patos 2017

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Sh.A Ujesjelles Patos  | Data e hapjes: 21-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 02-05-2017 Ora : 11:00  | Numri i referencës: REF-07454-04-20-2017  | Fondi limit: 2,919,000.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Mirembajtje Impianistike (hidraulike, eletrike)

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Drejtoria e Shendetit Publik Shkoder  | Data e hapjes: 24-04-2017 Ora : 08:00  | Data e mbylljes: 18-05-2017 Ora : 12:00  | Numri i referencës: REF-07731-04-20-2017  | Fondi limit: 1,083,333.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Blerje Nafte ‹ 10ppm

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres  | Data e hapjes: 21-04-2017 Ora : 10:00  | Data e mbylljes: 15-05-2017 Ora : 10:00  | Numri i referencës: REF-07481-04-20-2017  | Fondi limit: 68,411,881.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Objekti i tenderit: Blerje Benzine pa plumb

Më shumë Info

Autoriteti Kontraktues: Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres  | Data e hapjes: 21-04-2017 Ora : 10:00  | Data e mbylljes: 15-05-2017 Ora : 10:00  | Numri i referencës: REF-07483-04-20-2017  | Fondi limit: 3,252,311.00 Lekë  | Me lote: Jo  | Anulluar: Jo  |  Pezulluar: Jo

Disclaimer: While every effort has been made to ensure the accuracy of this publication, it is not intended to provide legal advice as individual situations will differ and should be discussed with an expert and/or lawyer. For specific technical or legal advice on the information provided and related topics, please contact the author at the “esco@albaniaenergy.org”.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.