EuroElektra: Make Every Day, Earth Day! 22 Prill 2017

EuroElektra: Make Every Day, Earth Day! 22 Prill 2017

Artikuj, Informim, Përfaqësim, Publikime
EuroElektra: Make Every Day, Earth Day! 22 Prill 2017 [caption id="attachment_2278" align="alignnone" width="601"] EuroElektra: Make Every Day, Earth Day![/caption] Përveçse kursejnë në faturën e energjisë elektrike, familjet dhe bizneset që instalojnë tani panele diellore mund të shndërrohen edhe në prodhues energjie. Për ketë, EuroElektra ka lancuar instalimin e projekteve te vogla të energjisë së rinovueshme për familjet dhe biznese. Proces i cili ne bashkëpunim me kompanitë dhe institucionet përgjegjëse mund te realizohet brenda periudhës një mujore. Për me shume, mund ta gjeni ne formën e një prezantimi.
Read More