Season’s Greetings from ACERC! Gëzuar Festat nga ACERC! Buone feste da ACERC!

Season’s Greetings!

Dear Friends,

Wherever you are, enjoy the warmth and love of family and friends.

We wish you all a very happy and prosperous 2018!

Visit us at the Official Website of Acerc | Albanian Energy Market – AEM Group in LinkedIn.

As in previous years, we want to invite to donate to charity the money saved from printing and sending conventional greetings cards.

Gëzuar Festat nga ACERC!

Te dashur miq, urojme që te kaloni festen e krishtlindjeve dhe te fund vitit ne ngrohtësinë dhe dashurinë e familjes dhe miqve. ACERC ju uron të gjithë një 2018 të lumtur dhe të begatë!

Na vizitoni ne  Faqen Zyrtare te Acerc | Albanian Energy Market – AEM

Si në vitet e mëparshme, përfitojmë të ju ftojmë të dhuroni për bamirësi paratë e kursyera nga shtypja dhe dërgimi ne mënyre konvencionale te urimeve për festat e fund vitit.

Buone feste da ACERC!

Cari amici,

Possa la pace e la prosperità essere tra di voi per tutto l’anno prossimo!

Grazie per la collaborazione e non vediamo l’ora di lavorare ancora con voi nel 2018.

ACERC Team

Visitaci sul sito ufficiale di Acerc | Albanian Energy Market – AEM Group al LinkedIn.

Come da sempre, vogliamo invitare a donare in beneficenza i soldi risparmiati dalla stampa e l’invio per vie convenzionali di biglietti d’augurio.

Most Read Publications

No post found

Most Visit Sections

No post found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.