Season’s Greetings from ACERC! Gëzuar Festat nga ACERC! Buone feste da ACERC! 23 Dec 2017

Season’s Greetings from ACERC! Gëzuar Festat nga ACERC! Buone feste da ACERC! 23 Dec 2017

Representation
Season's Greetings from ACERC! Gëzuar Festat nga ACERC! Buone feste da ACERC! Season's Greetings! Dear Friends, Wherever you are, enjoy the warmth and love of family and friends. We wish you all a very happy and prosperous 2018! Visit us at the Official Website of Acerc | Albanian Energy Market - AEM Group in LinkedIn. As in previous years, we want to invite to donate to charity the money saved from printing and sending conventional greetings cards. Gëzuar Festat nga ACERC! Te dashur miq, urojme që te kaloni festen e krishtlindjeve dhe te fund vitit ne ngrohtësinë dhe dashurinë e familjes dhe miqve. ACERC ju uron të gjithë një 2018 të lumtur dhe të begatë! Na vizitoni ne  Faqen Zyrtare te Acerc | Albanian Energy Market - AEM Si në vitet e…
Read More