ESC Adriatic Congratulates Eid al-Fitr! Urime për Festen e Fitër Bajramit! 25th June 2017

ESC Adriatic Congratulates Eid al-Fitr!

Dear Friends,

On the occasion of Eid al-Fitr, we greet all members of the Muslim faith for holiday reward, spiritual harmony, solidarity, fraternity and wishes that their prayers, worship, sacrifice, and renewed spirit experienced during the blessed month of Ramadan will strengthen solidarity, brotherhood, friendship and love among all of us with each-other.

ESC Adriatic wishes you all a happy and prosperous2017!

Visit us at the Official Website of ESC Adriatic | Albania Energy Market – AEM Group in LinkedIn

As in previous, we want to invite to donate on charity the money saved from printing and sending conventional greetings cards.

***

Urime për Festen e Fitër Bajramit!

Me rastin e festes se Fitër Bajramit, përshëndesim te gjithë anëtaret e besimit mysliman për festen e shpërblimit, harmonisë shpirtërore, solidaritetit, e vëllazërisë dhe përcjellim urimin që lutjet, adhurimet, sakrificat, dhe ripërtëritja shpirtërore që përjetuam gjatë muajit të bekuar të Ramazanit te forcojnë me tej solidaritetin, vëllazërinë, miqësisë dhe dashurinë me njëri-tjetrin.

ESC Adriatic ju uron të gjithëve një vit të lumtur dhe të begatë!

Na vizitoni ne Faqen Zyrtare të ESC Adriatic | Albania Energy Market – AEM Group ne LinkedIn

Si edhe me herët, duam të ju ftojmë të dhuroni për bamirësi paratë e kursyera nga shtypja dhe dërgimi i përshëndetjeve me rruge konvencionale.

Most Read Publications

No post found

Most Visit Sections

No post found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.